Ce îi transmit Jamie Lee Curtis şi Dr. OZ lui Will Smith după pozele în care actorul arată că s-a îngrăşat

10 mai, 2021
1 fotojetwill jpg jpeg

Care este replica lui Jamie Lee Curtis după mărturia lui Will Smith că s-a îngrăşat şi că arată cel mai rău de până acum? Actriţa de 62 de ani s-a pozat în bustieră şi îi transmite gânduri de acceptare de sine.

Actriţa de 62 de ani este în aceeaşi formă de invidiat pe care o ştim, tocmai de aceea a postat şi ea pe Instagram o fotografie în care apare în bustieră, ca răspuns la postarea lui Will Smith în care îşi arată colăceii de pe burtă.

6 instabra png png

Poza lui Curtis provine dintr-o şedinţă foto pentru MORE Magazine. Lângă poză, ea a scris: ”Acceptarea situaţiei reale este primul pas în vederea schimbării. Această poză din MORE Magazine arată cum stăteau lucrurile pentru mine, felul în care se îmbunătăţesc pozele în reviste, dar şi o şansă de a mă privi în oglindă şi a face schimbări.

Nimeni nu ar trebui să trăiască nesănătos. Cu toţii avem obiceiuri negative. Scopul este acceptarea de sine, iubirea de sine. Dar, cel mai mult, acceptarea reală şi indubitabilă.

4 profimedia 0594285368 jpg jpeg

În recuperare, spunem ne comparăm şi disperăm. Nimic nu se schimbă dacă ceva nu se schimbă cu adevărat... Mulţi nu au resurse de a se ocupa de diete şi programe, însă de aici începem.”

Actorul de 52 de ani acuza pandemie de obiceiurile nesănătoase care i-au adus un surplus consistent de kilograme. Să vedem dacă intervenţia lui Jamie Lee Curtis îl va motiva.

5 will png png

Şi Dr OZ intervine la postarea lui Smith şi îi transmite că se bucură că el conştientizează situaţia, că 42% dintre oameni s-au îngrăşat în pandemie şi că situaţia se va redresa curând. Iar ca sfat urgent, îi sugerează să se concentreze pe legumele verzi în dietă.

Foto: Profimediaimages şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg