Ce intervenţie estetică şi-a făcut Rodica Popescu Bitănescu: ”Le-am operat degeaba”

7 iulie, 2021
1 bitanescu png png

Rodica Popescu Bitănescu a vorbit la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” despre un subiect pe care nu l-a mai deschis până acum. Îndrăgita actriţă cu râs inconfundabil va împlini în luna august 83 de ani şi a aceeptat provocarea de a răspunde întrebărilor incomode din această emisiune.

La întrebarea dacă şi-a făcut vreodată o intervenţie estetică, Rodica Popescu Bitănescu a recunoscut că da.

Actriţa şi-a operat pleoapele, însă nu este foarte mulţumită de rezultat. ”Le-am operat degeaba, fiindcă au revenit la forma lor iniţială. (n.r. pleoapele). Probabil trebuia să-mi sparg arcada, pomeţii, dar am renunţat.

stanga
dreapta
2 bitanescu si rifai png png
1 bitanescu png png

Buzele niciodată nu le-am făcut. Iar dungile pe gât le am şi acum. Eu mă consider o femeie chiar superbă. O femeie bine şi frumoasă”, a spus Rodica Popescu Bitănescu, cu optimismul ei caracteristic.

Bităneasca, aşa cum este cunoscută şi numită cu drag de colegii din lumea teatrului, a retrăit şi momentele emoţionante ale copilăriei, despre care mai vorbise, însă încă este un subiect sensibil, care o emoţionează şi i-a spus prezentatoarei Denise Rifai că nu doreşte să plângă.

Într-adevăr copilăria ei grea a lăsat-o cu multe sechele, actriţa a mai mărturisit şi în alte rânduri că a avut o copilărie grea, cu lipsuri, că nu avea ce mânca, iar faptul că a fost grăsuţă ulterior nu a deranjat-o, fiindcă şi-a dorit să mănânce, întrucât foamea a înnebunit-o în copilărie.

Foto: Captură YoutubeRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg