Ce IQ au ei?

16 septembrie, 2010

Geniale sau mediocre? În ce categorie intră oare cele mai multe dintre personalităţile acestei lumi? Noi îţi prezentăm câteva celebrităţi pe care sigur nu te aşteptai să le găseşti în „clubul“ inteligenţilor peste medie. Madonna IQ 140 Deşi Regina Pop nu are acasă o colecţie de diplome, se spune despre ea că este una dintre cele mai luminate minţi din industria muzicală, care nu urmează tendinţe, ci le impune. Cu un IQ extraordinar ca al ei, pe care îl mai deţine un procent de 3 la sută din populaţie, nu ne mirăm că Madonna şi-a construit un asemenea succes.

Geniale sau mediocre? În ce categorie intră oare cele mai multe dintre personalităţile acestei lumi? Noi îţi prezentăm câteva celebrităţi pe care sigur nu te aşteptai să le găseşti în „clubul“ inteligenţilor peste medie.

Madonna IQ 140

Deşi Regina Pop nu are acasă o colecţie de diplome, se spune despre ea că este una dintre cele mai luminate minţi din industria muzicală, care nu urmează tendinţe, ci le impune. Cu un IQ extraordinar ca al ei, pe care îl mai deţine un procent de 3 la sută din populaţie, nu ne mirăm că Madonna şi-a construit un asemenea succes.

Dolph Lundgren

IQ 160

Mulţi îl identifică pe actorul de origine suedeză cu acel Ivan Drago care-i spunea lui Rocky Balboa în filmul Rocky IV: „I will break you!“ Şi tot mulţi s-ar mira să afle că durul din filmele cu bătăuşi are o inteligenţă mult peste medie, cât 0,2% din populaţie. Actorul a absolvit Institutul Regal pentru Tehnologie din Stockholm şi a obţinut un master în inginerie chimică de la Universitatea din Sydney, Australia. Putem să-i spunem geniu, ce mai!

George W. Bush

IQ 123

Cei care îl ridiculizau pe fostul preşedinte ar trebui să se gândească de două ori înainte de-a se mai îndoi de inteligenţa acestuia. Preşedintele-cowboy este singurul şef de stat american care are un master în administrarea afacerilor (MBA), obţinut în anul 1970 la Harvard. Pentru o astfel de diplomă, ai nevoie de un IQ superior nivelului normal de inteligenţă, iar George W. Bush îl are.

OJ Simpson

IQ 89

Dacă ar fi să aruncăm un ochi şi în curtea celor mai puţin înzestraţi din punct de vedere al intelectului, ne-am opri la el. Poate şi pentru că este singurul star al cărui IQ modest a fost făcut public. Celebrul fotbalist american , acuzat de uciderea soţiei lui într-un proces care a intrat în istorie, are o inteligenţă puţin sub medie. Fostul sportiv face parte dintre cei 10 la sută care au succes mai mult în meserii şi profesii care implică activitatea fizică.Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg