Ce joburi neaşteptate au avut vedetele înainte de a fi faimoase

30 mai, 2016
3 mila kunis ashton kutcher hepta 2325435 jpg jpeg

Bineînţeles că, înainte de-a ajunge celebre, starurile s-au descurcat cum au putut ele mai bine, făcând multe compromisuri pentru a supravieţui şi a ajunge acolo unde şi-au dorit. Cu chiu cu vai, unii, cu multă distracţie, alţii. Aşadar, ce joburi au avut preferaţii noştri de la Hollywood, înainte de-a ajunge atât de celebri?

Brad Pitt a încercat multe joburi temporare

Brad Pitt

Blondul cândva cel mai dorit din Cetatea Filmului – nu că n-ar fi şi acum – a fost la un pas să devină licenţiat în jurnalism, la Universitatea din Missouri. A preferat, însă, să se mute în Los Angeles pentru a deveni ce este astăzi, însă nu înainte de-a transporta frigidere la clienţi şi de-a fi şofer de limuzină pentru dansatoare exotice.

Johnny Depp a jucat alt rol şi în telemarketing!

Johnny Depp

Şi la-nceput, a fost telemarketingul pentru cel mai controversat star la ora actuală. “Vindeam stilouri. Trebuia să sun oameni pe care nu voiam să-i sun. Îmi alegeam cea mai bună voce falsă şi încercam să le vând stilouri cu numele lor inscripţionate pe ele. Mai întâi le spuneam «Felicitări, aveţi şansa să câştigaţi un ceas vintage ori o excursie în Grecia ori un jacuzzi şi aşa mai departe»”, mărturiseşte chiar Johnny.

image

Jennifer Aniston

Înainte de-a fi “prietena” noastră, Jen a lucrat în telemarketing, ca mesager pe bicicletă sau chelneriţă.

Mariah Carey, divă pe scenă

Mariah Carey

Diva cu pretenţii de pe scena muzicală a lucrat, înainte de-a ajunge astfel, în varii saloane de cosmetică (a studiat cosmetologia), dar ca şi chelneriţă şi hostessă la garderobă.

Kanye West, la lansarea albumului şi a colecţiei de haine

Kanye West

Rapperul are un stil vestimentar bine pus la punct, ajungând după cum bine ştim şi designer, nu doar artist muzical. Pasiunea pentru modă pare să se fi născut din liceu, pe când împacheta şi aranja hainele la GAP – unde, a recunoscut el într-o melodie de debut, că le şi fura fără să fie prins.

image

Gerard Butler

La un an după ce a absolvit Facultatea de Drept, actorul a primit o slujbă la o firmă de avocatură. Doar că dorinţa de-a juca în filme l-a convins să-şi dea demisia şi să devină asistent de casting – astfel şi-a primit şi primul rol în Coriolanus.

image

Ashton Kutcher

Chipeşul actor e chiar băiat deştept. A studiat ingineria biomedicală pentru a-şi ajuta fratele care suferea de o afecţiune a inimii. De asemenea, a mai bifat curăţenia la o fabrică de cereale pentru a-şi plăti cheltuielile, în timp ce activa şi ca model. Printre picături, mai dona sânge pentru bani de buzunar.

image

Michelle Pfeiffer

Frumoasa actriţă a fost în centrul atenţiei după ce a câştigat concursul de frumuseţe şi titlul de Miss Orange County, apoi cel de Miss Los Angeles. Ulterior, a dorit să devină reporter, dar şi-a dat seama că vrea să devină actriţă pe când lucra drept casieriţă la un supermarket.

image

Sandra Bullock

Frumoasa brunetă a lucrat, la începuturile sale, ca barmaniţă şi chelneriţă în New York.

Rod Stewart a fost gropar...

Rod Stewart

Câştigătorul de Grammy s-a lăsat de şcoală de la 15 ani şi a avut mai multe joburi interesante, inclusiv cel de a săpa morminte la cimitir. Adică a fost gropar. A mai încercat fotbalul, dar nu a semnat vreun contract.

FOTO Guliver/Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg