Ce le-a rugat pe coreence Kim Jong Un, în hohote de plâns. Liderul nord-coreean a șocat

6 decembrie, 2023

Kim Jong Un a fost filmat plângând în timp ce făcea un apel la femeile din Coreea de Nord să aibă mai mulți copii.

Kim în lacrimi PNG

Rata natalității în Coreea de Nord este în scădere, așa că liderul de la Phenian le-a cerut femeilor să aibă mai mulți copii, în încercarea de a „întări puterea națională”.

Într-un videoclip devenit viral, liderul suprem și-a tamponat ochii cu o batistă albă în timp ce a făcut apelul, în cadrul unei reuniuni dedicate mamelor, la Phenian.

E nevoie de urmași, de viitori  Kim Jong Un mici! Dictatorul nord-coreean nu știe cum să procedeze mai bine ca să le impresioneze pe femeile din țara sa. Așa că a ales cartea victimizării, a mers la sentiment cu câteva mici hohote de plâns teatrale, doar, doar le impresionează pe nord-coreence și se pun pe făcut copii. Căci țara este în impas, din punct de vedere al natalității, scrie Daily Mail.

Prognozele sugerează că țara ar putea înregistra o scădere de două milioane de oameni până în 2070.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a plâns când le-a cerut femeilor să aibă mai mulți copii, transmițându-le că este de datoria lor să oprească scăderea natalității în țară, pentru a întări puterea națională.

În cererea sa emoționantă și foarte teatrală, liderul autoritar de la Phenian a fost văzut tamponându-și ochii cu o batistă: „Prevenirea scăderii natalității și îngrijirea bună a copiilor sunt sarcinile noastre, pe care trebuie să le gestionăm, în timp ce lucrăm cu mamele”, a spus Kim la eveniment, îndemnându-le totodată pe femei să le insufle copiilor lor valorile partidului său comunist.

Mai multe femei care se aflau în public au plâns alături de lider, el fiind aplaudat și ovaționat de acestea.

Întâlnirea nu a fost în totalitate una lacrimogenă. Potrivit mediei din Coreea de Nord, dictatorul a fost ovaționat minute bune, la plecare. El le făcea cu mâna femeilor, în timp ce era flancat de oficiali bărbați în costume și uniformă militară.

Foto: Televiziunea Centrală coreeană



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg