Ce legătură are Meghan Markle cu noua iubită a lui Johnny Depp

24 septembrie, 2022

Noua iubită a faimosului actor este avocata lui, Joelle Rich, cum s-a speculat de ceva vreme. Însă ce-are a face o avocată cu o fostă actriță? Oare serialul „Suits”?

image

Nici vorbă! Pe vremea când Meghan încerca să-și facă un nume la Hollywood, n-a apelat la serviciile unui profesionist ca să afle mai multe informații de folos din domeniul judiciar. Cel puțin, n-a apelat la Joelle. Și atunci ce treabă au avut una cu alta?

Noua iubită a lui Depp a fost avocata Ducesei de Sussex. Avocata britanică a reprezentat-o pe soția Prințului Harry în cazul intentat celor de la Associated Newspapers, care deține Daily Mail și Mail on Sunday.

Meghan a dat în judecată compania care deține publicațiile sus menționate în octombrie 2019 după ce a publicat o scrisoare personală pe care Markle i-o scrisese tatălui ei, Thomas, în urma absenței lui de la nunta ei, în mai 2018.

Ducesa a câștigat procesul în decembrie 2021, judecătorul susținând că publicarea acelei scrisori personale a fost o încălcare a intimității ei și o ilegalitate.

Mail on Sunday s-a apărat menționând că actrița din serialul „Suits” scrisese acea scrisoare știind că va deveni publică, că informațiile din ea se vor scurge în presă, dar judecătorul a considerat că acea corespondență era personală.

„Este o victorie nu numai pentru mine, ci și pentru oricine s-a simțit vreodată speriat să lupte pentru dreptate”, a spus Meghan într-un comunicat publicat de Page Six la acea vreme.

Mail on Sunday a trebuit să printeze, pe prima pagină, scuze aduse ducesei. Rich a făcut parte din firma de avocatură care a ajutat-o pe Meghan să câștige în tribunal.

Page Six a confirmat faptul că Johnny și Rich formează un cuplu, în ciuda faptului că avocata este căsătorită. Căsătorită, dar separată, totuși.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg