Ce mai face marele actor Valentin Uritescu? Cea mai recentă fotografie cu el a fost făcută în primăvara anului trecut!

14 ianuarie, 2019
1 astazi este ziua ta valentin uritescu 42550 jpg jpeg

A fost unul dintre cei mai mari actori pe care lumea filmului şi a teatrului din ţara noastră i-a dat vreodată, însă ultimii ani au fost un chin pentru Valentin Uritescu, maestrul care a fost nevoit să se îndepărteze de ceea ce iubea mai mult: scena.

În vara acestui an, Valentin Uritescu va împlini 78 de ani, însă de 10 ani trăieşte o adevărată dramă: s-a retras din viaţa publică şi şi-a făcut testamentul, deoarece se luptă de 35 de ani cu un sindrom extrapiramidal, un fel de Parkinson, care i-a distrus sănătatea.

„Eu sufăr de o maladie foarte periculoasă, e un Parkinson mai blând. În ultima vreme m-a cam căpăcit, dar eu nu mă las. Am intrat în biserică şi m-am rugat fierbinte rugându-l pe Dumnezeu să-mi mai dea cinci ani. Aveam 33 de ani. De atunci mă lupt. Doamne, dă-mi cinci ani, poate mă pot realiza ca actor. Şi Dumnezeu mi-a dat 36 de ani, timp în care am reuşit la Bucureşti“, spunea Valentin Uritescu în urmă cu mai mulţi ani la România TV.

image

În 2017, Valentin Uritescu şi soţia lui, Valeria, au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi 60 de ani de când s-au cunoscut. Atunci, amândoi au oferit un interviu pentru Ziarul Lumina, în care au vorbit despre căsnicia lor. După spusele marelui actor, relaţia lor a durat atâta timp datorită Valeriei, care a găsit de fiecare dată echilibrul, cu toate că el a călcat strâmb de trei ori.

Chiar dacă a dispărut din atenţia publicului, Valentin Uritescu este în continuare un nume foarte mare pe care cinematografia noastră l-a dat, iar filmele în care el joacă sunt şi astăzi difuzate pe unele posturi TV. Mai mult decât atât, vocea lui inconfundabilă nu poate fi uitată de niciun iubitor de film şi teatru.

image

Cele mai recente imagini în care maestrul apare au fost postate în primăvara anului trecut pe Facebook de fiul său, Bogdan Uritescu, în vârstă de 52 de ani, care lucrează în televiziune, la DIGI Animal World. Fotografiile au fost realizate în luna mai a anului 2018, în timp ce Bogdan şi Valentin Uritescu se aflau la o partidă de pescuit în familie.Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg