Ce mai face Petru Buiuca, fostul concurent Masterchef!

9 iunie, 2015

În urmă cu trei ani, viaţa lui Petru Buiuca se schimba peste noapte. După luni întregi în care a dat tot ce avea mai bun, tânărul constănţean reuşea să cucerească titlul de “primul MasterChef al României” şi, o

În urmă cu trei ani, viaţa lui Petru Buiuca se schimba peste noapte. După luni întregi în care a dat tot ce avea mai bun, tânărul constănţean reuşea să cucerească titlul de “primul MasterChef al României” şi, o dată cu el, şi inimile a milioane de telespectatori. Cu toate astea, nici cecul de 50.000 de euro şi nici fanii care îl opresc pe stradă să îi ceară reţete sau un autograf nu l-au schimbat deloc. Şi cea mai bună dovadă este prima postare pe care acesta a făcut-o pe blogul său.

Tânărul bucătar şi-a deschis sufletul în faţa tuturor şi a vorbit despre cine este el în spatele reflectoarelor şi care au fost momentele care l-au transformat în bărbatul de astăzi. Printre rânduri, oricine îl cunoaşte poate regăsi acelaşi Petru dintotdeauna: dureros de sincer, la obiect şi fără menajamente, dar extrem de cald şi profund.

“Salutare! Eu sunt Petru, Petru Buiuca : perseverent, ambiţios şi un pic încrezut. Dar asta doar pentru că ai nevoie şi de un plus de încredere. Altfel aici, în Capitală, te mănâncă de viu cu toţii. Sunt “rechini” de toate felurile începând cu băieţii deştepţi care “îţi fac” maşina dacă nu le dai şpagă la parcări până la mulţi angajatori care ar prefera să munceşti moca pentru ei doar din “respect” pentru poziţia lor.

Te “îndrăgosteşti” de mine doar dacă mă cunoşti. Altfel o să mă vezi un arogant, un om plin de el. Dincolo de internet şi sticlă sunt chiar plictisitor dacă nu fac ce îmi place. Dovadă că un hobby este lenevitul. Asta nu ajută la “cartea mea de vizită”, dar nici nu urmăresc să impresionez fiecare om în parte.

Imaginează-ţi ca, odată cu lumea asta a “celebrităţii”, eşti într-o operaţie constantă şi nimeni nu vrea să te facă bine. Să zicem doar că “datul la gioale” este un sport practicat la scara largă.

Unde mai pui că nici nopţile nu sunt cele mai uşoare: gândeşti non-stop şi îţi plănuieşti următorul pas sperând să fie mai bine, să mulţumeşti mai mulţi oameni, dar fără să te pierzi. Probabil de aceea am şi perioade în care dispar total şi perioade în care revin furibund, ca şi acum, cu această nouă platformă culinară. Îi spun aşa pentru că visez mai mult, mai larg. Momentele mele grele sunt când nu-mi iese ceva. Cele mai grele sunt atunci când încerci să lupţi şi vine “vecinul” să îţi zică ceva de dulce. Iar cele bune apar când am mai sărit un hop.

Am creat conceptul de “studio de gatit” unde ai parte de “relaxare culinară”. Eu, nu altcineva. Apoi am încercat un “atelier culinar” pentru a oferi calitate peste cantitate. Şi niciodată nu am încetat să încerc să inovez. Asta e defectul meu de antreprenor. De ce să gătesc în restaurant când pot să împărtăşesc într-un studio de gătit? De ce să rămân la “curs privat de gătit” când pot să aduc oamenii la un atelier culinar unde să se simta ca acasă?

În rest visez un 2015 în care să inovez, să muncesc frumos şi să îi fac pe oameni să zâmbească, să gătească şi să fie fericiţi. Chiar dacă pare imposibil”, scrie Petru Buiuca, pe blogul său.



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg