Ce mai face primul soţ al Angelinei Jolie, actorul Johnny Lee Miller?

3 aprilie, 2018
Premiere of "Peace One Day" jpeg

Poate nu ştiaţi, dar Angie a avut alţi doi soţi înaintea lui Brad Pitt. Unul dintre ei este Billy Bob Thornton, pe care îl ştim prea bine, iar celălalt este Johnny Lee Miller, cel care a convins-o pe actriţă să ajungă pentru prima dată la altar.

Angelina Jolie şi fostul ei soţ, Jonny Lee Miller

Angie l-a cunoscut pe actorul britanic Johnny Lee Miller pe când era doar o adolescentă. Se-ntâmpla în 1995, pe când filmau la pelicula „Hackers”. Idila nu s-a infiripat chiar atunci, ci la câteva luni distanţă după ce s-au revăzut. Culmea e că pasiunea a fost atât de mare între ei, încât în martie 1996 ajungeau deja în faţa ofiţerului de stare civilă declarându-şi iubirea unul faţă de altul.

Au fost căsătoriţi 18 luni

A fost o nuntă atipică, la care au asistat doar mama actriţei, Jacqueline Bertrand, şi cel mai bun prieten al mirelui. Angie a purtat în ziua cea mare panataloni negri, de piele, şi un tricou alb, pe care avea scris numele mirelui cu sângele ei. Fericirea n-a fost să fie de durată, căci Angie nu era învăţată cu noul statut ori să împartă lumina reflectoarelor, de-abia câştigată. ”E ciudat cum imediat după ce te căsătoreşti îţi pierzi identitatea. Deodată eşti soţia cuiva. Şi-ncepi să-ţi spui că eşti doar jumătatea dintr-un cuplu acum. M-am pierdut pe mine”, declara actriţa la puţin timp după ce s-a căsătorit cu Johnny Lee Miller.

Nu ne surprinde, aşadar, că la doar 18 luni de la căsătorie, Angelina anunţa că se desparte de actorul britanic şi că e o femeie puternică şi singură. Totuşi, divorţul lor s-a pronunţat mult mai târziu, în anul 2000. Ce-a urmat pentru Angie ştim cu toţii, mai ales că-n mai 2000, în Las Vegas, semna alte acte de căsătorie, devenind doamna Billy Bob Thornton, după doar două luni de relaţie cu acest actor.

Jonny Lee Miller şi actuala lui soţie, Michele Hicks

Johnny Lee Miller nu s-a mai grăbit spre măritiş, în schimb. El şi-a luat tot timpul de care a avut nevoie şi a mai ajuns la altar tocmai în 2008, când şi-a unit destinul cu modelul şi actriţa Michele Hicks, cea care e născută în aceeaşi zi cu Angelina Jolie. Pe aceasta o cunoscuse în 2006 şi hotărâse că e aleasa lui din momentul în care-i întâlnise privirea, după cum declara el în nişte interviuri de arhivă. În decembrie 2008, cei doi au devenit părinţii unui băieţel.

Jonny Lee Miller, în prezent

În prezent, Johnny Lee Miller (45) face rol după rol şi demonstrează că e unul dintre cei mai valoşi actori britanici. Îl putem vedea în rolul lui Sherlock Holmes în drama ”Elementary”, produsă de CBS. Acest rol i-a adus şi cea de-a doua nominalizare, la categoria cel mai bun actor, la premiile Satellite.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg