Ce mamă sexy are Justin Bieber! E foarte tânără şi faimoasă în Canada!

19 ianuarie, 2018
justin bieber, mama png

Deşi fiul său e în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, iar ea la rându-i e destul de cunoscută în Canada ca scriitoare, noi nu am făcut, până acum, cunoştinţă cu Pattie Mallette. Ei bine, astăzi ne luăm revanşa şi o cunoaştem pe tânăra şi frumoasa mamă a lui Justin Bieber.

Justin Bieber se laudă mereu cu mama sa

I-a insuflat şi cultivat dragostea pentru muzică încă de la doi ani. Apoi, în 2007, l-a înscris într-un show muzical, din care a ieşit pe locul doi la sfârşitul competiţiei. Iar eforturile ei de a-şi vedea fiul pe cele mai mari scene din lume nu s-au oprit aici, ea continuând să urce video-uri muzicale cu el pe Youtube, până a fost remarcat de cine trebuie. Pattie Mattelle este cea care i-a stat alături lui Justin Bieber de-o viaţă, iar dragostea pentru el este nemărginită, după cum putem vedea în nenumăratele declaraţii de dragoste făcute pentru acesta pe contul ei de Instagram.

Pattie Mallette îl însoţeşte la evenimente

Iar el e mai mult decât încântat de prezenţa ei pe covorul roşu

Dar cine este mai exact Pattie Mallette? O scriitoare canadiană, producătoare de film şi mamă a lui Justin Bieber. Autobiografia ei, ”Nowhere but up”, publicată în 2012, a înregistrat un real succes, fiind cotată drept cel mai bun best seller din New York Times în prima săptămână de la lansare. Pattie a apărut şi-n documentare şi seriale precum: ”Biebermania” (2011), ”Today Show” (2012), ”Huckabee” (2012), etc. De asemenea, Pattie a fost producătoarea scurtmetrajului „Crescendo”, apărut în 2013.

Au o relaţie perfectă!

Pattie arată precum o puştoaică

Cât despre aspectul ei fizic, Patricia ”Pattie” Elizabeth Mallette reuşeşte la cei 42 de ani ai săi să arate precum o puştoaică. Nici nu-i de mirare că paparazzi sunt tentaţi să creadă că Justin Bieber e însoţit de vreo parteneră amoroasă de fiecare dată când apare în public cu mama sa. Pattie se bucură de o siluetă ca trasă prin inel, iar tenul ei este impecabil. Este în pas cu moda, iar apariţiile ei sunt întotdeauna fără cusur. Nu credeţi? Iată câteva cadre de pe contul ei de Instagram, în care Pattie arată ca orice altă celebritate de la Hollywood!Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg