Ce mare a crescut băieţelul Elenei Ionescu (ex-Mandinga)! VIDEO

4 martie, 2020
1 elena ionescu si fiul ei razvan jpg jpeg

În timp ce artista luptă pentru titlul de Survivor în cel mai crunt reality show difuzat de Kanal D, fiul acesteia creşte văzând cu ochii.

Faimoasa de la “Survivor România” are o poveste incredibilă de viaţă. La nici un an de la căsătoria ei cu Dragoş şi la doar câteva luni de la naşterea copilului lor, Elena Ionescu a fost nevoită să treacă printr-un dureros divorţ.

Rămasă singură cu băieţelul său, Răzvan, artista a găsit înţelegere şi sprijin în părinţii săi, care de altfel îl au şi în grijă pe micuţul său de un an şi jumătate, atâta timp cât ea este plecată în Republica Dominicană - de unde speră să revină cu premiul cel mare, pentru a-şi putea creşte mai lesne copilul.

”Copilul e cu tatăl meu. Este cel mai bun bunic. Chiar se descurcă foarte bine şi mă ajută mult. Îl iau cu mine când am posibilitatea, dar când ţine de program... La fel mă ajută şi mama. Dar acum şi ea are treabă, e plecată cu job-ul. Tata a fost cel care s-a sacrificat”, a spus Elena Ionescu pentru Kanal D.

Primele săptămâni au fost cele mai grele la “Survivor România”. Dorul de casă şi de cei dragi au fost uneori mai greu de suportat chiar şi decât foamea sau lipsa de confort. Din fericire, echipa Faimoşilor a reuşit să câştige încă o dată recompensa de comunicare, iar Elena Ionescu şi-a putut vedea, în sfârşit, copilul, într-o înregistrare trimisă de părinţii săi.

elena ionescu ex mandinga baietel jpg jpeg

“Doamne, cât a crescut! Nu-mi vine să cred!” a fost reacţia ei când şi-a revăzut fiul. “Imaginea asta îmi ţine de foame, îmi ţine de sete, îţi ţine de cald, de rece, îmi ţine tot! Atât de dor îmi e de el! Doamne!”, a spus ea, plângând.

Iată mai jos întreg momentul:Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg