Ce mare a crescut fiul Luminiţei Anghel!

24 septembrie, 2015
luminita anghel fiul cel mic jpg jpeg

Parcă deunăzi era doar un bebeluş şi învăţa să facă primii paşi. Acum, Filip are aproape 4 ani şi înseamnă totul pentru cântăreaţă.

Luminiţa Anghel l-a adus pe lume pe Filip la vârsta de 43 de ani. Dar vârsta nu a fost un impediment, după cum ea însăşi mărturisea anul acesta, la Kanal D.

„În secolul XXI nu cred că se mai pune problema naşterii unui copil la o vastă mai înaintată. (…) Odată cu înaintarea în vârstă, este adevărat că intervin probleme de sănătate. (…) Mama mea, şi erau vremuri cu totul şi cu totul diferite faţă de cele de acum, m-a născut la vârsta de 42 de ani“, a declarat artista.

image

Acum, Filip are aproape 4 ani şi este cea mai mare bucurie a Luminiţei Anghel şi a soţului său, Silviu Dumitriade. De altfel, ea i-a făcut şi o declaraţie de dragoste publică, prin intermediul contului ei de socializare:

„Dacă te-aş fi cunoscut mai devreme, aş fi avut mai mult timp să te iubesc, am fi făcut mai multe împreună, n-aş fi plâns atât de mult, n-aş fi făcut atâtea alegeri greşite, aş fi avut mai mult timp pentru frumosul din viaţa noastră... Aş fi avut timp să-ţi spun şi să-ţi arăt... cât însemni pentru mine... Dar, îl avem pe Filip... dovada iubirii noastre... Mulţumesc!!!!“.

image

Iar fotografiile în care apare Filip au strâns sute de like-uri de la fanii ei. Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg