Ce mare s-a făcut juniorul lui Ştefan Bănică! Lavinia Pârva a ieşit cu Alexandru în oraş

8 martie, 2021
1 lavinia pirva si juniorul lui stefan banica jpg jpeg

Primăvara a scos vedetele din bârlog! Lavinia Pârva (35 de ani) a ieşit din casă pentru a face câteva cumpărături. Nu singură, ci însoţită de juniorul Alexandru, fiul ei şi al lui Ştefan Bănică, care este destul de voinic şi a prins şi el gustul plimbărilor. Micuţul va împlini 2 ani în luna mai. Fotoreporterii Click! au surprins imagini exclusive cu cel mai mic moştenitor al lui Bănică.

Nu va mai trece mult timp până când Ştefan Bănică (54 de ani) îşi va scoate băieţelul în public, pe scenă. Pe Radu (18 ani), băiatul său din prima căsnicie, îl ştie deja toată lumea. Frumosul cu ochi albaştri, tenul de porţelan şi părul negru ca abanosul, leit tatăl său, e familiarizat deja cu scena muzicală şi face furori la emisiunea “Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. La fel şi pe Violeta, de 14 ani, care şi-a însoţit mama, pe Andreea Marin, la câteva evenimente importante şi am putut vedea cât de frumoasă şi elegantă s-a făcut.

Deocamdată, micuţul Alexandru, la 2 anişori pe care îi va împlini în luna mai, este încă sub atenta supraveghere a părinţilor, care încearcă să îl ferească de presă. Iată însă că fotoreporterii Click! au surprins de curând imaginea primăverii, cu juniorul celebrului rocker şi al cântăreţei Lavinia Pârva. Zilele trecute, soţia lui Bănică a ieşit din casă pentru a face câteva cumpărături. S-a oprit în apropierea casei, în Băneasa, la un magazin cu obiecte şi mobilier pentru amenajarea locuinţei. A parcat maşina, apoi a luat un cărucior mare în care l-a aşezat pe micuţ.

Citeşte continuarea pe click.ro, chiar aici!Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg