Ce mari s-au făcut gemenii lui Cristiano Ronaldo!

29 august, 2017
ronaldo png

Portughezul de la Real Madrid  este foarte mândru de familia sa. Are un băieţel de 7 ani care îi poartă numele, este tatăl unor gemeni de doar două luni, copiii concepuţi tot cu ajutorul unei mame surogat, iar iubita sa, Georgina Rodriguez, îl va face şi ea tată până la sfârşitul acestui an.

Cristiano Rolando ( 32) de ani are acum tot ceea ce îşi doreşte - carieră, avere şi o familie mare, pe punctul de a se extinde. Le-a urat bun venit pe lume copiilor Eva Maria şi Mateo la sfârşitul lunii iunie, anunţ făcut chiar de către fotbalist pe contul său de Instagram, într-o fotografie în care îi ţinea în braţe pe gemeni. "Atât de fericit că pot să ţin în braţe cele două noi iubiri din viaţa mea".

Prima fotografie cu gemenii fotbalistului.

De atunci, este mai implicat ca oricând în viaţa copiilor săi, la fel şi iubita fotomodel de 22 de ani. A ţinut fanii la curent cu evoluţia bebeluşilor, aşa că iată-l acum, într-o nouă fotografie de familie, în care putem vedem cât de mari au crescut. „ Atmosferă de famile”, a fost mesajul care a însoţit fotografia, devenită una dintre cele mai apreciate de pe contul său - peste 6 milioane de like-uri în doar o zi.

Ronaldo, un  tată dedicat, nu se opreşte aici. Până la sfârşitul acestui an, iubita sa însărcinată ar trebui să dea naştere primului copil al cuplului, aşa că familia lor va avea în curând şase membri. Pentru prima oară, Ronaldo va avea un copil fără ajutorul unei mame surogat.

Foto: Instagram Cristiano RonaldoRecente pe Ok! Magazine

garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg