Ce mireasă a fost mai frumoasă: Meghan Markle, Kate Middleton sau Lady Diana?

20 mai, 2018
FotoJet (15) jpeg

Şi-au găsit toate trei Prinţul, cu care s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii de vis, ce a fost urmărită de întreaga planetă. În ziua cea mare, cele trei mirese au etalat tot atâtea stiluri vestimentare. Cine a făcut cea mai bună impresie în faţa altarului, în timp ce-i jura dragoste eternă Prinţului ei?

image

Toate cele trei nunţi au fost televizate şi s-au bucurat de atenţia şi admiraţia a zeci de milioane de oameni din întreaga lume, care au urmărit încântaţi fiecare moment al ceremoniei nupţiale. Însă rochiile alese de cele trei mirese au fost îndelung comentate atât de critici vestimentari, cât şi de marele public.

Meghan Markle, care s-a măritat cu Prinţul Harry pe 19 mai 2018, a purtat o rochie Givenchy, spre surprinderea tuturor celor care vehiculau, în ajunul nunţii, designeri precum Ralph & Russo sau Stella McCartney, nicidecum Clare Waight Keller, o englezoaică prea puţin cunoscută, primul designer de sex feminin de la Givenchy.

image

Rochia miresei a fost de-o simplitate sculpturală, cum au denumit-o criticii, cu mâneci lungi şi guler tip bărcuţă. Voalul de 5 metri a captat atenţia celor au urmărit ceremonia nupţială a fostei actriţe hollywoodiene din simplul motiv că broderia de la nivelul tivului a reprezentat flora celor 53 de naţiuni din Commonwealth. Se pare că cei care au realizat voalul au lucrat sute de ore la el şi au fost nevoiţi să se spele pe mâini la fiecare jumătate de oră, pentru a nu-l murdări.

image

Kate Middleton, care s-a căsătorit cu Prinţul William în urmă cu opt ani, a ales pentru ziua cea mare o rochie semnată de directorul de creaţie Sarah Burton de la Alexander McQueen, adică tot un designer britanic. Când a mers spre altar în Westminster Abbey - la 30 de ani după ce avusese loc nunta dintre Lady Diana şi Prinţul Charles - Kate a purtat o rochie cu decolteu în formă de V şi mâneci lungi din dantelă.  Partea de jos a rochiei a fost creată astfel încât să simuleze o floare înflorită - strânsă în talie şi largă la nivelul tivului. Spatele rochiei a conţinut nu mai puţin de 58 de nasturi acoperiţi cu organza., iar voalul a avut aproape opt metri în lungime.

image

"A fost experienţa vieţii mele să lucrez cu Catherine Middleton pentru a-i crea rochia de mireasă şi mi-a plăcut fiecare moment din tot acest proces", a declarat, la acel moment, Burton. "A fost o mare onoare să mi se ofere această colaborare şi sunt tare mândră de ceea ce am realizat. Sunt absolut încântată că rochia reprezintă breasla vestimentară britanică!", a conchis designerul. 

image

Rochia de mireasă a mamei Prinţului Harry a fost creată tot de nişte designeri britanici, David şi Elizabeth Emanuel pe numele lor. Voalul pe care mireasa Lady Diana l-a purtat în 1981, când i-a spus "Da!" Prinţului Charles, a fost tot de aproape 8 metri, iar rochia a conţinut nu mai puţin de 10.000 de perle. Alegerea vestimentară a lui Lady Di în ziua cea mare a fost cea mai dramatică dintre toate cele trei rochii de mireasă purtate de miresele regale.

image

E drept că era şi moda anilor '80, care a impus câteva elemente tipice acelei perioade - cum ar fi umerii bufanţi - , însă a contat, pentru efectul spectaculos, şi intenţia designerilor: "Este vorba despre un fluture care iese din cocon. Iar asta este şi povestea ei, de fapt. Ea iese într-o nouă lume acum, începe aventura vieţii ei".

Le puteţi admira pe cele trei mirese în selecţia de imagini de mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg