Ce nu ştiai despre vedetele tale preferate!

9 ianuarie, 2013

Fiecare vedetă are micile ei secrete, fie ele amuzante, inedite sau surprinzătoare. Spre deliciul tău, am găsit câteva dintre lucrurile pe care nu le-ai ştiut

Fiecare vedetă are micile ei secrete, fie ele amuzante, inedite sau surprinzătoare. Spre deliciul tău, am găsit câteva dintre lucrurile pe care nu le-ai ştiut până acum despre starurile tale preferate!

Nicole Kidman

Cine ar fi crezut că frumoasa actriţă care o interpretează pe Grace Kelly în cel mai recent film al său are o fobie atat de bizară precum lepidopterofobia? „Nu mi-e teamă de şerpi sau păianjeni. Mi-e teamă de fluturi“, a recunoscut într-un interviu. Nu este chiar atât de grav, dar cu siguranţă e bizar.

Blake Lively

Deşi mulţi dintre voi au crezut că blonda s-a îndrăgostit de Pen Badgley pe platourile de filmare de la serialul Gossip Girl, de fapt se cunosc de când Blake avea 11 ani, iar mama ei îi preda lui Penn lecţii de actorie. Dar tot romantismul s-a pierdut pe drum şi, acum, fermecătoarea actriţă de 25 de ani este pe deplin fericită alături de proaspătul ei soţ, Ryan Reynolds.

Daniel Craig

Starul din „Skyfall“ nici nu a dorit să joace rolul de James Bond la început. Însă Pierce Brosnan, fostul Bond din anterioarele filme, i-a spus: „Dă-i bătăi, va fi călătoria vieţii tale“. Şi drept dovadă, iată succesul actual al filmului „Skyfall“, cu Daniel Craig în rolul principal.

Channing Tatum

Este în culmea fericirii pentru că aşteaptă primul lui copil. Dar ştiaţi că cel mai sexy bărbat al anului 2012 a debutat artistic în videoclipul lui Ricky Martin pentru melodia „She bangs“, în 2000 şi nu în filmul „Step up“?

Matthew McConaughey

În ultima vreme, a slăbit 14 kilograme pentru rolul din „The Dallas Buyers Club“, dar le recuperează pe zi ce trece. Nu avem de ce să ne facem griji pentru el, însă o amintire din copilăria lui ne-a cam luat prin surprindere. „Când eram copil, nu aveam voie să mă uit la televizor dacă era lumină afară“, a povestit actorul, motiv pentru care a văzut două filme abia la 18 ani, tot după spusele lui. Să sperăm că nu va aplica aceeaşi regulă şi copiilor săi – al treilea copil e pe drum!

Pierce Brosnan

Că tot vorbeam de James Bond… Iată că Brosnan adoră să se joace cu focul şi în viaţa reală. Serios vorbind – faimosul actor, care ne-a oferit cele mai explozive filme din seria Bond – fusese artist de circ, unde delecta publicul cu numere incendiare – înghiţind sau scuipând foc.

Leighton Meester

Frumoasa actriţă din serialul „Gossip Girl" a ajuns unde şi-a dorit: are succes atât în lumea cinematografică, dar şi în cariera ei muzicală. Dar ne întrebă,. Unde ar fi ajuns dacă ar fi călcat pe urmele mamei sale, care a născut-o chiar în închisoare, unde a stat ceva timp din cauza drogurilor.

Jack Nicholson

V-aţi fi imaginat că actorul a trăit cu impresia că mama lui era sora lui? Ei bine, chiar aşa s-a întâmplat. Jack a fost crescut de bunicii săi şi a crezut că mama lui, June, e sora sa, de fapt. A aflat adevărul abia în 1974, când un reporter a făcut cercetări şi a descoperit adevărul.

Drew Barrymore

Stiaţi că a fost cea mai tânără persoană care a găzduit show-ul „Saturday Night Live“? În 1982, avea doar 7 ani când a apărut în faimoasa emisiune, urmată fiind doar de Macaulay Culkin, care a găzduit emisiunea la 11 ani.

James Cameron

Geniul din spatele celor mai faimoase filme, precum „Titanic“ sau „Avatar“, a fost şofer de autobuz, înainte să se apuce de arta cinematografică. Greu de crezut, nu?

Sandra Bullock

Se pare că în timpul filmărilor producţiei "Two if by Sea", actriţa a aflat pe propria piele că este alergică la...cai. Acum îi admiră de la distanţă.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg