Ce părere are Mihai Bendeac despre Fuego? Nu a mai rezistat și a spus tot

9 decembrie, 2022
Mihai Bendeac FOTO Instagram

Mihai Bendeac crede că Fuego e o legendă și îl alătură unor artiști precum Ștefan Bănică Jr. Andra, Loredana. Actorul le-a arătat fanilor câteva imagini cu solistul, dintr-un concert, care l-au impresionat.

„M-am nimerit într-o noapte, înainte să mă culc, și am văzut treaba asta. Și am simțit nevoia s-o comentez live. Vreau să vă spun cu mâna pe inimă că mie mi se pare că Fuego e foarte șmecher, jur. Există artiști români - Fuego, Ștefan Bănică Jr., Loredana, Andra, Delia, Florin Salam - care pe scenă ... stai cuminte că se dă cu praf de liniște. Dar în același timp mă uitam la construcția din jurul lui Fuego și mi se pare că că marketingul este absolut senzațional, este genial”, le-a spus Mihai Bendeac fanilor pe o rețea de socializare.

Fuego a reușit să piardă în greutate

Fuego a plecat de jos și a muncit din greu ca să ajungă aici. “Familia mea a fost una modestă, de oameni muncitori, care au depus sacrificii enorme pentru mine. Mi-aduc aminte că drămuiam cât se poate de bine bănuţii lăsaţi de mama pentru o săptămână, dar niciodată nu ajungeau şi pentru ultimele două zile, când rămâneam, efectiv, fără nimic. Şi mergeam kilometri întregi prin Bucureşti, ca să nu urc în tramvai fără bilet. Şi mai erau şi seri în care rămâneam cu gândul la o mâncare bună şi adormeam aşa, pe stomacul gol. Sau zile întregi în care doar merdeneaua ţinea loc de prânz, dejun şi cină. Dar nu făceam vreo tragedie din asta! Visele erau prea mari şi undeva, în sufletul meu, ştiam că voi reuşi la un moment dat”, povestea solistul pentru OK!Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}