Ce pictorial îndrăzneţ a făcut Kate Moss la 43 de ani. N-am mai văzut-o aşa de mult timp!

2 august, 2017
kate moss jpeg

Nu o mai vedem defilând pe marile podiumuri ale lumii, însă nu renunţă la ceea ce a făcut-o celebră: şedinţele foto şi contractele de imagine pe care le are cu zeci de branduri.

Kate Moss

A fost descoperită la 14 ani şi de atunci destinul ei a fost unul sigur. A ajuns unul dintre cele mai renumite supermodele din lume defilând pentru case de modă celebre, îmbrăcând creaţiile celor mai relevanţi designeri şi semnând zeci de contracte de imagine cu diferite branduri. Ea e Kate Moss, cea care, în ultima vreme, a apărut în presă doar pentru nopţile pierdute în cluburi, consumul de substanţe interzise şi relaţiile cu toyboy-ii.

Ei bine, Kate pare să fi mai gustat încă o dată din elixirul celebrităţii şi a glamour-ului. A apărut într-o şedinţă foto incendiare, din care avem şi noi câteva cadre cât se poate de explicite.

Se pare că aceasta a realizat un shooting la înălţime, într-un elicopter, deasupra Coastei Amalfi, Italia. În imaginile obţinute de paparazzi, Kate Moss (43) apare aşa cum n-am mai văzut-o de mult, adică topless şi extrem de senzuală, fiind acoperită doar de o blană albă. Fără doar şi poate, rezultatul acestei şedinţe foto va fi unul cu adevărat spectaculos.

Amintim că supermodelul a făcut peste 300 de coperte fashion, impunându-se în lumea modei drept una dintre cele mai relevante figuri. Kate Moss a fost un oponent serios al modelelor Cindy Crawford şi Claudia Schiffer. Averea ei, strânsă în mare parte din modelling, se ridică la 80 de milioane de dolari.

Kate Moss şi Contele Nikolai Von Bismarck, iubitul ei

Kate Moss a fost aleasă, anul acesta, faţa brandului de bijuterii David Yurman. E de foarte mult timp ambasador pentru brandul Rimmel şi are o colaborare strânsă, de lungă durată, cu Topshop. Pe lângă toate acestea, Kate Moss câştiga anual 7 milioane de dolari din campanii de publicitare pentru produse de păr Kerastase şi produse de bronz.

foto: captură DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}