Ce pretenţii are Bonnie Tyler pentru concertul de la Bucureşti

18 septembrie, 2014
406376 549170735122767 458661575 n jpeg

Pe 13 octombrie, celebra cântăreaţă britanică va concerta la Sala Palatului, iar pentru organizatorii se dau peste cap să-i împlinească dorinţele, pentru ca şederea ei la Bucureşti să fie una cât mai confortabilă.

Pe 13 octombrie, celebra cântăreaţă britanică va concerta la Sala Palatului, iar pentru organizatorii se dau peste cap să-i împlinească dorinţele, pentru ca şederea ei la Bucureşti să fie una cât mai confortabilă.

Bonnie Tyler, vocea de aur a anilor '70-'80, care a înregistrat vânzări de peste 100 de milioane de copii îşi va delecta publicul luna viitoare cu piese precum "It's A Heartache", ”Total Eclipse of the Heart”, ”To love somebody”, ”Lost in France”, ”Goodbye to the Islands”, dar şi cu multe alte surprize ce îi va face pe nostalgici să tresalte de bucurie.

Organizatorii au pus totul la punct şi, în aceste zile, au rezolvat inclusiv cerinţele cântăreţei, care sunt un pic neobişnuite. Astfel, diva britanică a dorit să stea la un hotel de cinci stele în care să poată fuma.

image

În contract, Tyler a stipulat că vrea un apartament pentru fumători şi nu acceptă mâncare cumpărată, ci doar preparate culinare făcute de bucătăria restaurantului hotelului. În plus, ea a specificat clar că vrea două sticle de vin Merlot din Chile, două sticle de vin Sauvignon Blanc din Noua Zeelandă, dar şi alte două sticle de câte un litru de whisky Jack Daniels, Bourbon Tennessee sau Jim Beam Black, pentru trupa ei, iar la spectacol vrea să fie dusă doar cu limuzina.

image

Concertul lui Bonnie Tyler va avea loc pe 13 octombrie, la Sala Palatului, cu începere de la orele 19.00, iar biletele se pot procura de pe vreaubilet.ro.

image

Foto: pagina oficială, vreaubilet.roRecente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg