Amber Heard s-a luptat cu Elon Musk pentru embrionii înghețați după divorțul de Johnny Depp

19 mai, 2022
elon2 jpg

Pe măsură ce procesul de 50 de milioane de dolari pentru defăimare dintre Amber Heard  și Johnny Depp continuă, martorii dezvăluie noi informații despre relația complicată a actriței din Aquaman cu mogulul Elon Musk.

Potrivit unei declarații șocante, obținute de către Radar,  Jennifer Howell , fosta șefă a surorii lui Amber, Whitney Henriquez , susține că cei doi au fost implicați îîntr-o luptă juridică din cauza unui dezacord cu privire la embrionii înghețați pe vremea când formau un cuplu.

Jennifer a susținut că a petrecut anterior timp cu mama lui Amber, Paige , și a vorbit cu ea în detaliu despre relația divei cu Elon.

„Paige mi-a spus că Amber a spus că Elon era controlant, abuziv și că ea era într-o luptă juridică cu el pentru drepturile asupra embrionilor pe care i-au creat împreună”, și-a amintit ea, adăugând că miliardarul a vrut ca embrionii să fie distruși după ce au renunțat la dragostea lor , dar Amber a vrut să-i păstreze.

„Paige mi-a spus, de asemenea, motivul pentru care Johnny și Amber s-au despărțit. Amber era violentă , îl iubea pe Johnny , dar nu îl putea controla”,

elon1 jpg

Mai târziu, actrița a obținut-o pe actuala sa fiică, Oonagh Paige , în vârstă de un ani, cu ajutorul unuei mame surogat. Ea nu a dezvăluit niciodată numele tatălui copilului. De asemenea, blonda nu a precizat dacă l-a cunoscut personal pe donator sau dacă acesta este implicat în prezent în viața fiicei lor.

Amber și Elon au început să se întâlnească în 2016, la scurt timp după ce actrița i-a cerut divorțul lui Johnny.

Actrița a explicat recent cum s-au împrietenit în timpul Galei Met.

"Nu l-am recunoscut până când nu am început să vorbim. Mi-a amintit că ne-am mai întâlnit o dată. Am vorbit pe covorul roșu. Era cu mama lui", a spus ea despre CEO-ul Tesla. "Părea un adevărat domn, era foarte drăguț. S-a așezat lângă mine, la o masă din apropiere și am început să vorbim în acea noapte, apoi am devenit prieteni".

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg