Amber Heard s-a luptat cu Elon Musk pentru embrionii înghețați după divorțul de Johnny Depp

19 mai, 2022
elon2 jpg

Pe măsură ce procesul de 50 de milioane de dolari pentru defăimare dintre Amber Heard  și Johnny Depp continuă, martorii dezvăluie noi informații despre relația complicată a actriței din Aquaman cu mogulul Elon Musk.

Potrivit unei declarații șocante, obținute de către Radar,  Jennifer Howell , fosta șefă a surorii lui Amber, Whitney Henriquez , susține că cei doi au fost implicați îîntr-o luptă juridică din cauza unui dezacord cu privire la embrionii înghețați pe vremea când formau un cuplu.

Jennifer a susținut că a petrecut anterior timp cu mama lui Amber, Paige , și a vorbit cu ea în detaliu despre relația divei cu Elon.

„Paige mi-a spus că Amber a spus că Elon era controlant, abuziv și că ea era într-o luptă juridică cu el pentru drepturile asupra embrionilor pe care i-au creat împreună”, și-a amintit ea, adăugând că miliardarul a vrut ca embrionii să fie distruși după ce au renunțat la dragostea lor , dar Amber a vrut să-i păstreze.

„Paige mi-a spus, de asemenea, motivul pentru care Johnny și Amber s-au despărțit. Amber era violentă , îl iubea pe Johnny , dar nu îl putea controla”,

elon1 jpg

Mai târziu, actrița a obținut-o pe actuala sa fiică, Oonagh Paige , în vârstă de un ani, cu ajutorul unuei mame surogat. Ea nu a dezvăluit niciodată numele tatălui copilului. De asemenea, blonda nu a precizat dacă l-a cunoscut personal pe donator sau dacă acesta este implicat în prezent în viața fiicei lor.

Amber și Elon au început să se întâlnească în 2016, la scurt timp după ce actrița i-a cerut divorțul lui Johnny.

Actrița a explicat recent cum s-au împrietenit în timpul Galei Met.

"Nu l-am recunoscut până când nu am început să vorbim. Mi-a amintit că ne-am mai întâlnit o dată. Am vorbit pe covorul roșu. Era cu mama lui", a spus ea despre CEO-ul Tesla. "Părea un adevărat domn, era foarte drăguț. S-a așezat lângă mine, la o masă din apropiere și am început să vorbim în acea noapte, apoi am devenit prieteni".

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg