Ce relaţie are Andreea Marin cu Radu Ştefan, băiatul lui Ştefan Bănică. Violeta şi fratele ei sunt foarte apropiaţi

22 octombrie, 2020
3 andreea marin si fiul lui stefan banica 1 jpg jpeg

Andreea Marin vorbeşte cu sinceritate despre viaţa sa dincolo de micile ecrane. E îndrăgostită din nou, dar cea mai mare bucurie i-o face fiica sa Violeta. Vedeta a mărturisit că are o relaţie foarte bună şi cu fiul lui Ştefan Bănică, Radu Ştefan. Ţin legătura, Violeta şi Radu se împacă foarte bine. 

Andreea Marin trece printr-o perioadă încărcată din punct de vedere profesional. Are o nouă emisiune la Televiziunea Română, are şi alte proiecte în derulare, dar îşi face timp mereu şi pentru familia sa. E fericită în braţele iubitului Adrian şi parcă înfloreşte când o vede pe fiica sa, pe Violeta. 

Tânăra e o elevă de nota 10, are multiple pasiuni. Andreea Marin a dezvăluit că aceasta se înţelege foarte bine cu Radu Ştefan, băiatul cel mare al lui Ştefan Bănică: " Iubire, acesta e cuvântul. Se iubesc tare mult şi se sprijină reciproc. E o legătură foarte strânsă.", a spua vedeta pentru click.ro. 

stanga
dreapta
4 fiul lui stefan banica 19 ani 6 jpg jpeg
3 andreea marin si fiul lui stefan banica 1 jpg jpeg
4 fiica andreei marin jpg jpeg

În plus, vedeta a recunoscut că ţine legătura cu acesta, cu Radu Ştefan: "Bineînţeles, nici nu se poate pune problema altfel. E parte din sufletul meu şi din viaţa mea de când era un copil."

4 fiul lui stefan banica 19 ani 6 jpg jpeg

Fiica Andreei Marin studiază în mod hibrid

În această perioadă delicată din cauza coronavirusului, se pare că Violeta merge şi la şcoală, dar uneori face şi cursuri online: "Violeta nu prea are nevoie de ajutor la lecţii şi asta mă bucură, şcoala a evoluat foarte mult şi e şi greu ca părinte să ţii pasul cu vremurile. Dar sunt lângă ea pentru orice sprijin de care are nevoie, Violeta e sufletul meu. Învaţă hibrid acum, însă vremurile sunt incerte, din păcate."

4 fiica andreei marin jpg jpeg

Andreea Marin, declaraţii despre al doilea copil

Este posibil să auzim curând că Andreea Marin este iar însărcinată. Îşi doreşte al doilea copil: "Da, de ce nu? E cea mai frumoasă perioadă din viaţa unei mame. Nu e uşor, dar nici o povară. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.", a adăugat ea pentru aceeaşi sursă. 

 Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg