Ce rochii ne propune Carmen Negoiţă pentru Revelion?

20 decembrie, 2013

Fashionista ne prezintă cinci tipuri de rochii ce pot fi purtate în noaptea de Revelion, în funcţie de locaţia unde are loc petrecerea dintre ani. Rochia neagră cu trenă şi inserţii geometice de paiete Pronovias este potrivită petrecerilor

Fashionista ne prezintă cinci tipuri de rochii ce pot fi purtate în noaptea de Revelion, în funcţie de locaţia unde are loc petrecerea dintre ani.

Rochia neagră cu trenă şi inserţii geometice de paiete Pronovias este potrivită petrecerilor exclusiviste, pretenţioase. Poate fi purtată la baluri, la operă sau la petrecerile tematice în stil carnaval veneţian.

Click pe urnmătoarea!

Rochia-sacou neagră din material paietat Mirela Stelea are accente rock şi tocmai de aceea poate fi purtată la petrecerile din club.

Click pe urnmătoarea!

Rochia scurtă argintie Pronovias, accesorizată cu turban, poate fi alegerea ideală pentru petrecerile tematice stil Great Gatsby, în mare vogă în acest an. Dacă se renunţă la turban, rochia poate fi opţiunea ideală pentru petrecerile în club şi în locaţii cu lumină difuză.

Rochia din mătase, tulle şi dantelă albă Rhea Costa, datorită transparenţei sale, este potrivită femeilor îndrăzneţe care doresc să impresioneze de la prima apariţie. Reprezintă o alegere potrivită pentru evenimentele cu dress code mai puţin rigid.

Click pe urnmătoarea!

În final, rochia din mătase nude, cu aplicaţie de tulle cu dantelă, creaţie Rhea Costa, reprezintă modelul care poate fi purtat în cele mai multe locaţii: de la întâlniri şi mese cu prieteni, până la cocktailuri sau recepţii la hotel.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}