Ce s-a ales de aceşti Boytoys?

13 mai, 2012

Au fost, pentru un timp, la braţul unor femei celebre. Apoi au dispărut în anonimatul din care au apărut. Concluzia nemiloasă? Cine nu se iubeşte c-un star nu există!

Au fost, pentru un timp, la braţul unor femei celebre.Apoi au dispărut în anonimatul din care au apărut. Concluzia nemiloasă? Cine nu se iubeşte c-un star nu există!

2008-2010

Jesus Luz & Madonna

De mult apuse sunt vremurile în care modelul şi cântăreaţa se cunoşteau în sens biblic. Acum, brazilianul de 25 de ani a părăsit „Grădina Edenului“ şi parcă a intrat în pământ. Regina Pop l-a văzut pe focosul model cu ochi albaştri la o şedinţă foto pentru revista „W“, în 2008. Astfel, la prima lor întâlnire, Jesus s-a prezentat aşa cum mama lui l-a făcut (mamă care, apropo, este cu 14 ani mai tânără decât Madonna), iar diva cunoscătoare a observat imediat potenţialul băiatului. Doi ani mai târziu, după ce relaţia lor s-a consumat, cei doi şi-au spus frumos „La revedere!“, ajungând la concluzia că diferenţa de 28 de ani dintre ei este, totuşi, prea mare. Dar Jesus fără Madonna (53) nu mai prezintă interes decât pentru împătimiţii de muzică electronică. Căci DJ Jesus Luz, aşa cum se recomandă mai nou, este unul dintre cei mai apreciaţi „freaka da disk“ din lume. Acum, Jesus este în turneul de promovare a noului său album, „From Light“, ceea ce înseamnă că puteţi da de el prin cluburile din Ibiza, Londra sau Berlin. Vreo femeie nouă în vizor? Negativ. Se pare că nu mai există viaţă după Madonna.

2005-2010

Gabriel Aubry & Halle Berry

De când a fost scos din scenă de sexosul Olivier Martinez, pe modelul în vârstă de 36 de ani îl mai vedem doar plimbându-şi fetiţa pe care o are împreună cu Halle Berry (45), Nahla. Asta când mamei acesteia nu i se mai năzare să-i interzică fostului ei iubit să-şi vadă fiica. Căci, de când s-au despărţit, în anul 2010, Halle şi modelul canadian se ceartă întruna pe custodia fetiţei de patru ani. Revenit în clubul burlacilor sexy, Gabriel n-a stat prea mult singur, fiind zărit ba alături de o vedetă americană, Kim Kardashian, ba de una română, Lili Sandu. Motiv pentru Halle de a-i spune cuvinte „dulci“: cum c-ar fi un ratat care ştie doar să pozeze şi să defileze pe podium. Ceva o şti şi actriţa, având în vedere că, mai nou, Gabriel are pretenţia ca fosta lui parteneră de viaţă să îi plătească o pensie alimentară de circa 20.000 de dolari pe lună. Cât despre viaţa amoroasă, Gabriel declara anul trecut că nu este interesat să aibă o relaţie prea curând şi că singura femeie din viaţa lui este Nahla. Iar noi trebuie să recunoaştem că rolul de tată singur îl prinde cel mai bine pe atrăgătorul Aubry!

2010-2011

Louis Dowler & Kate Winslet

Sedus şi abandonat. Este povestea vieţii modelului în vârstă de 36 de ani, care se consideră o victimă a actriţei Kate Winslet (36). Aceasta i-a dat papucii într-un mod neelegant, în favoarea nepotului mogulului Richard Branson, Ned Rocknroll. Şi, credeţi-ne, Winslet a făcut o schimbare cât se poate de neinspirată! Deşi relaţia ei cu Louis a durat din august 2010 până la începutul lui 2011, modelul a rămas cu inima frântă. „Am iubit-o foarte mult pe Kate şi iubirea nu se poate stinge peste noapte, deşi cred că nu s-a purtat foarte corect cu mine. Nu m-am mai apropiat de nimeni după ea“, avea să declare acesta mai târziu. Din fericire, anul acesta a răsărit din nou soarele pe strada manechinului britanic, căci Louis s-a îndrăgostit de o altă actriţă, Jennifer Esposito, în vârstă de 38 de ani. Aceasta este nimeni alta decât fosta soţie a frumuşelului Bradley Cooper, cei doi fiind căsătoriţi timp de trei luni, în 2006. Şi iată: un Louis mai fericit este şi un Louis mai sexy.

2008-2009

Rossano Rubicondi & Ivana Trump

Poate că numele lui nu vă sună atât de cunoscut ca cel al lui Jesus, de exemplu, dar trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Căci exemplarul hot, în vârstă de 40 de ani, a reuşit s-o ducă la altar pe milionara care l-a scos din anonimat. Este vorba despre Ivana Trump, cu 25 de ani mai în vârstă decât manechinul italian. Aşadar, între 2008 şi 2009, Rossano a avut onoarea să fie cunoscut ca soţul nr. 4 al afaceristei. Şi, dacă n-a fost să fie cu Ivana, sexosul italian şi-a încercat mai târziu norocul cu o banală agentă imobiliară, pe numele ei Milu Vimo, cu care s-a căsătorit în secret în 2011. În prezent, însă, cei doi locuiesc separat. Se pare că problemele au apărut de când el a decis să apară în reality show-ul „Isola dei Famosi“, un fel de „Survivor“ cu vedete. Poate c-au pus gaz pe foc şi scenele în care frumuşelul apărea aproape dezbrăcat în ochii unei ţări întregi.

Foto: GULIVER/GETTY IMAGES/SPLASH NEWS, heptaRecente pe Ok! Magazine

vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE