Ce s-a ales de actorii din "Plăcinta Americană"? Au trecut 21 de ani de la lansarea celebrului serial pentru adolescenţi

30 noiembrie, 2020
18 actori american pie 9 jpg jpeg

Nu de preparatul culinar în sine este vorba, ci despre cea mai populară serie de filme pentru adolescenţi, lansată în anul 1999. Au trecut 21 de ani de-atunci, iar acei adolescenţi s-au maturizat în adulţi mai mult sau mai puţin reuşiţi...

A lyson Hannigan (Michelle Flaherty)

Roşcata n-a arătat niciodată mai bine ca acum! Actriţa ajunsă la 46 de ani a jucat-o magistral pe Michelle, partenera surprinzătoare din punct de vedere sexual a lui Jim. Tipa ciudăţică din filmul pentru adolescenţi a înflorit într-o femeie frumoasă, acum mamă a două fiice rezultate din mariajul cu actorul Alexis Denisof, partenerul ei din serialul Buffy, spaima vampirilor. Este clar că Alyson s-a maturizat frumos!

Jason Biggs (Jim Levenstein)

Eroul principal al seriei şi tipul cel mai avid de a-şi pierde virginitatea până la balul de absolvire (plot-ul primului film din franciză) a ajuns la 42 de ani cu bune şi cu rele. Este una dintre cele mai recunoscute figuri masculine din serie, care se bucură şi azi de roluri bune, cum ar fi cel din serialul Orange Is the New Black. Fizic, Jason cel de azi nu ne dezamăgeşte deloc, actorul arătând chiar mai bine decât în prima tinereţe. Căsătorit din anul 2008 cu actriţa Jenny Mollen, Biggs este mândrul tată a doi băieţi.

Mena Suvari (Heather)

Frumoasa fată din corul liceului, cu ochi albaştri mari şi inocenţi, care se îndrăgosteşte de Oz, a avut parte de ceva celebritate după terminarea francizei. Pentru Mena, după American Pie a urmat un alt film bine primit de critici, American Beauty. Personal, pentru vedeta de 41 de ani, anul 2020 a fost cel mai bun de până acum, căci, în luna octombrie, aceasta a anunţat că este însărcinată pentru prima dată, urmând să nască un băiat. Tatăl este cel de-al treilea soţ al actriţei, Michael Hope, cu care Mena s-a căsătorit acum doi ani.

Eddie Kaye Thomas (Paul Finch)

Cel mai neînsemnat din grupul de băieţi, tocilarul Finch este cel care reuşeşte s-o cucerească chiar pe mama cea sexoasă a lui Stifler. Spre surpriza generală şi furia celui din urmă. Şi cam cu asta a rămas, cu aventura sexuală alături de mama lui Stifler, căci, peste ani, n-am mai azuit de el. Actorul care l-a juat pe Finch are acum 40 de ani, este burlac şi arată, ce-i drept, mult mai bine.

Thomas Ian Nicho las (Kevin Myers)

Tipul aşezat din grupul de masculi care vor să-şi piardă virginitatea, Kevin era iubitul lui Vicky, interpretată de Tara Reid. Cu toate acestea, actorul care-l interpretează, azi în vârstă de 40 de ani, a fost cel mai puţin vizibil după succesul francizei. Ajuns aproape de nerecunoscut, Thomas combină astăzi actoria cu muzica, fiind căsătorit, de altfel, cu o artistă, numita DJ Colette. Şi el este, la rândul lui, tatăl a doi copii.

Tara Reid (Vicky Lathum)

Tara cea de azi, în vârstă de 44 de ani, este o umbră a adolescentei cu aspect sănătos din filmul pomenit. Chiar dacă American Pie i-a adus o mai mare doză de celebritate decât colegilor ei de platou, Tara nu prea a ştiut ce să facă cu ea. A avut parte de roluri bune, dar a pierdut totul din cauza obsesiei pentru operaţii estetice şi a anorexiei, afecţiune care o face azi să arate bolnăvicios de slabă. Nici personal nu-i merge bine Tarei, aceasta fiind logodită de două ori, fără să fi ajuns, însă, la altar.

Chris Klein (Chris „Oz” Ostreicher)

Este clasicul caz al tipului mişto din liceu pe care-l descoperi, peste ani, cu un fizic care lasă de dorit. Oz, cel mai popular licean, frumos şi inclus în echipa de fotbal american, afişează azi, la 41 de ani, un fizic banal. Să fie de vină dependenţa de alcool cu care actorul s-a luptat ani de-a rândul? Personal, Klein s-a aşezat la casa lui în 2015, după o logodnă eşuată cu Katie Holmes, fosta nevastă a lui Tom Cruise. Într-un final, acesta s-a însurat cu agentul de turism Laina Rose Thyfault, care i-a dăruit doi copii.

Seann William ScosCOtt (Steve Stifler)

Trebuie să recunoaşteţi că Stifler, aşa răutăcios şi superficial cum era el, a fost cel mai delicios personaj al filmului. Liceanul cel arătos şi nesuferit din filmul pentru adolescenţi are azi 44 de ani şi apare ca un tip foarte de treabă, contrar personajului care l-a făcut celebru. Seann mai prinde şi azi ceva roluri bune, graţie fizicului încă atrăgător şi, de anul trecut, a făcut şi pasul către mariaj, alături de designerul de interioare Olivia Korenberg. Cei doi nu au încă copii, dar au un câine…



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
Halle Berry  sursa foto   Shutterstock jpg
Miliardarul Mohamed Al Fayed împreună cu Regina Elisabeta a II a  foto   GettyImages jpg
Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg