Ce s-a ales de cei trei copii ai lui Michael Jackson? Au ajuns să fie victime colaterale?

1 mai, 2019
2 fratii jackson jpg jpeg

Noul scandal iscat de documentarul „Leaving Neverland“ loveşte familia megastarului în punctul său cel mai vulnerabil: moştenitorii lui MJ.

Traumele suportate de cei trei ur­maşi ai Regelui Muzicii Pop par fără sfârşit. La vârsta la care păreau să-şi câştige pe deplin independenţa şi să-şi croiască propriul drum, Prince Micha­el (22), Paris (20) şi Blanket (17) sunt din nou expuşi valului de ură îndreptată împotriva lui Michael Jackson, odată cu retrezirea suspiciu­nilor legate de trecutul său pătat de acuzaţiile de pedofilie. Căci, odată cu difuzarea contro­versatului documentar produs de HBO, Lea­ving Neverland, în care Wade Robson şi James Safechuck spun că au fost molestaţi la ferma Neverland, tot ce era legat de locul şi anii co­pilăriei celor trei a fost încă o dată întinat, dimpreună cu toate amintirile despre unicul lor reper drag. Şi iată-i acum la fel de fragili ca acum 10 ani, când rămâneau orfani de tată...

După o copilărie restrictivă, trăită ca într-un glob de sticlă, departe de distracţiile obiş­nuite şi socializarea cu alţi copii de vârsta lor, şi cu ieşiri în public sporadice, la adăpostul unor cagule menite să le asigure anonimatul, Prince Michael, Paris şi Blanket s-au adaptat cu greu lumii exterioare, care în mare parte îl adula pe tatăl lor. O lume sub lupa căreia au fost puşi brusc odată cu dispariţia subită a lui Michael Jackson, decedat chiar înainte de ma­rea lui revenire cu turneul This Is It, în urma unei suspecte supradoze de Propofol.

Nu ştim nici acum dacă a fost un teribil accident, mâna medicului Conrad Murray (ulterior condam­nat pentru omor prin imprudenţă şi încarce­rat vreme de doi ani) ori poate un plan diabo­lic uneltit în secret. Cert e că, după moartea megastarului, realitatea de dincolo de cortina groasă a fermei Neverland, unde se simţeau protejaţi, nu era congruentă cu cea spre care deschideau ochii în iunie 2009, când întreaga lor existenţă era dezbătută în termeni de ave­re, tutori legali şi drepturi moştenite.

3 gettyimages 2746121 jpg jpeg

Deşi ţinut cu greu în frâu de bunica lor, Katherine (88), şi de vărul Taj aka TJ (40), cel mai matur dintre ei s-a dovedit a fi Prince Michael, care, ca frate mai mare, şi-a arogat rolul de model pentru Paris şi Blanket. În afară de apetenţa pentru motoare, maşini de lux şi petreceri zgomotoase, „fireşti“ pentru orice beizadea de Hollywood, Prince Michael şi-a păstrat, totuşi, capul pe umeri, îndreptându-şi atenţia spre lumea artistică. Acum e stu­dent al Universităţii Loyola Marymount şi are o companie de producţie de muzică şi filme (King’s Son).

Anul trecut a reintrat în atenţia presei după un accident suferit cu motocicle­ta în noiembrie, când fost spitalizat timp de două săptămâni într-o clinică din Elveţia. Iar la începutul acestui an tabloidele remarcau şi o dovadă nefericită a filiaţiei sale, acel început de vitiligo sesizabil la subraţ, boală pe care a moştenit-o de la tatăl lui – ceea ce ne face să ne întrebăm dacă mama lui, Debbie, a minţit când a afirmat recent pentru abc.es că MJ n-ar fi părintele lui biologic.

Mult mai prezentă în lumina reflectoarelor este Paris Jackson, vânată de paparazzi atât pentru apariţiile sale fashion, cât şi pentru consumul de droguri, tentativele de suicid şi relaţiile amoroase dubioase. Căci da, frumoasa Paris, curtată de casele de modă pentru a apă­rea pe catwalk ori în pictoriale, are o fire de­presivă şi e adesea la un pas să-şi taie venele, atunci când îşi anesteziază şi dorul, şi durerea în fumul halucinant inhalat din bong. Familia a internat-o în clinici de specialitate, încercând s-o ţină departe de Gabriel Glenn, iubitul şi colegul ei din trupa The Sound Flowers, care are o influenţă nefastă.

Chiar în perioada asta sensibilă, când Paris trebuie să facă faţă tiru­lui haterilor pe Instagram şi oprobriului public generat de difuzarea documentarului Leaving Neverland, Gabriel a fost văzut ţipând la ea într-un bar din New Orleans, unde ieşiseră tocmai pentru a mai uita de tot acest tăvălug mediatic. Iar fiica lui Michael e într-o dispozi­ţie cu atât mai fragilă, cu cât abia ce-a încheiat un nou program la dezintoxicare, unde s-a in­ternat benevol. Până acum s-a ţinut tare, spu­nându-le tuturor că „lucrurile astea se întâm­plă oamenilor buni, care încearcă să schimbe ceva. Chiar credeţi că numele lui Michael poa­te fi detronat?“ Dar, pe măsură ce posturile de radio refuză să mai difuzeze muzica lui Mi­chael, Paris începe să aibă îndoieli. Iar singu­rul om la care poate apela e naşul său, actorul Macauley Culkin (38) – pe care l-a întrebat, a mia oară, dacă într-adevăr tatăl ei a molestat copii.

„Paris i-a spus lui Macauley că vrea să ştie adevărul şi îl imploră să fie sincer cu ea“, dezvăluie o sursă pentru revista Heat. „Mereu i s-a povestit despre stilul de viaţă excentric al tatălui ei, dar acum vrea să afle detalii. Macau­ley e ca un frate mai mare pentru ea, aşa că el e singurul care i-ar putea da un răspuns cert.“ Şi, între timp, încearcă să treacă nevăzută sau să-şi ascundă faţa, aşa cum o făcea când era mică, în spatele unei cagule...

4 profimedia 0024442547 jpg jpeg

Mult mai afectat de declaraţiile lui Wade Robson şi James Safechuck este, însă, mezi­nul Prince Michael Jackson II, zis şi Blanket – care se recomandă acum Biji. Aflat la vârsta pubertăţii, din cel mai volubil licean a devenit cel mai tăcut şi retras. „Chiar suntem îngrijo­raţi de starea lui“, dezvăluia TJ într-un interviu pentru UK TV. Iar naşul său, Mark Lester, dă şi detalii în The Sun: „Familia a încercat să-l ţină departe de întreaga lume şi n-a făcut bine. Izolarea l-a transformat într-un introvertit. Acum se scufundă iar în universul său.“

În acest context, clanul Jackson are argu­mente noi în procesul intentat colosului HBO, căruia îi cere daune de 100 de milioane $. Se­niorii familiei susţin că declaraţiile lui Robson şi Safechuck sunt mincinoase şi că au fost ob­ţinute prin stimulente financiare – cu atât mai mult cu cât Robson oferise (la maturitate!) o depoziţie favorabilă în procesul din 2005, când MJ a fost achitat pentru aceste acuzaţii.Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg