Ce s-a ales de „salvamarii“ din Baywatch?

6 septembrie, 2020
2 serial jpg jpeg

Ce s-a ales de „salvamarii“ din Baywatch?

Cândva, făceau parte din cea mai sexy gaşcă purtătoare de costume de baie. Este vorba despre actorii bine făcuţi din serialul Baywatch, care a rulat pe TV între 1989 şi 2001. Cum îi găsim astăzi?

Pamela Anderson

La 52 de ani, încă nu i-a spus „Adio şi n-am cuvinte!“ sex-appealului. Ba, mai mult, iconicul costum roşu de baie al lui C.J. Parker încă îi vine ca turnat, chiar şi astăzi, la 19 ani de când personajul ei îl atârna în... cui. Câteodată, Pam îl poartă pentru a-i impre­siona pe bărbaţii cu care iese la întâlnire, unii care sigur au trăit fantezii cu ea şi cu acel costum de baie întreg. Din punct de vedere profesional, Pamela nu mai rupe gura târgului, cea mai recentă activitate de genul acesta a ei fiind apariţia în serialul The Hills, alături de fiul ei cel mare, Brandon Thomas Lee. Pe plan perso­nal, nu ne plictisim cu fosta sirenă. La sfârşitul lunii ianuarie, Pam s-a căsătorit cu producătorul Jon Peters. După doar 12 zile, a divorţat de acesta. Avea să fie o a cincea căsnicie ratată.

Yasmine Bleeth

Actriţa de 51 de ani a fost a doua cea mai populară purtă­toare de costum de baie, după Pamela Anderson. Bruneta cu ochi albaştri a jucat-o, timp de patru sezoane, pe Caroline Holden, perioadă în care atră­gătoarea vedetă se lupta deja cu dependenţa de droguri, absentând frecvent de pe platouri. Aceste probleme au culminat cu o arestare, în 2001, din cauza posesiei de cocaină, Yasmine fiind condamnată la doi ani de închisoare pe cauţiune. Căsătorită din 2002 cu un proprietar de club, fosta actriţă încearcă astăzi să stea departe de droguri, dar şi de atenţia media.

4 yasmine bleeth transformare jpg jpeg

David Hasselhoff

La cei 67 de ani ai săi, de-abia ne mai amintim cum apărea acesta în celebrul serial cu salvamari. Salvamarul-şef inter­pretat de el, Mitch Buchannon, era personajul principal al show-ului, unul care l-a ridicat pe David la statutul actual de star. În 2000, după 11 ani de apariţie în Baywatch, David renunţă la şortul roşu şi îşi doreşte alte provocări pe plan profesional. De provocări a avut parte, însă, personal atunci când, în 2007, la cinci ani după ce s-a internat la dezintoxica­re, a fost filmat încercând să mănânce un hamburger de pe jos, beat fiind. Astăzi, The Hoff este într-un loc mult mai bun, mai ales de când s-a căsătorit (a treia oară) cu tinerica Hayley Roberts, de 40 de ani, în 2018.

Erika Eleniak

Superba blondă, acum în vârstă de 50 de ani, a fost unul dintre personajele originale ale show-ului, sexoasa Shauni McClain. Renunţarea ei la seri­al, în 1992, i-a pus în dificultate pe producători, însă venirea Pamelei Anderson în locul acesteia s-a dovedit o mişcare cât se poate de câştigătoare. Erika a mai făcut valuri atunci când s-a logodit cu iubitul ei din film, interpretat de actorul Billy Warlock, dar n-a fost să fie. Din 2001, aceasta are o relaţie cu Roch Daigle, membru în echipa de platou a unui serial în care a jucat aceas­ta. Cei doi sunt părinţii unei fetiţe. Erika este astăzi ceva mai îmbătrânită decât vârsta ei din buletin, însă trăsăturile ei frumoase sunt încă vizibile.

3 erica8 jpg jpeg

Nicole Eggert

Miniona actriţă ajunsă la 48 de ani a interpretat-o în serial pe Summer Quinn, una dintre fetele salvamar de pe plaja din Santa Monica. Astăzi, Nicole este departe de silueta care-i făcea cinste în tinereţe, iar vârsta nu poate fi neapărat o scuză. Ac­triţa divorţată şi mamă a doi copii afişează astăzi multe kilograme în plus, cu atât mai evidente cu cât Nicole are o înălţime de doar 1,60 m. Altfel, în 2014, fosta actriţă şi-a început propria ei afacere, o tonetă mobilă cu îngheţată, pe care Nicole o închiriază la petreceri private şi zile de naştere.

1 nicole jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg