Ce s-a înălţat Suri! Fiica lui Tom Cruise a împlinit astăzi 13 ani FOTO

18 aprilie, 2019
1 tom suri cruise jpg jpeg

Are voie s-o vadă timp de zece zile dintr-o lună, însă el a ales s-o abandoneze de mai bine de cinci ani. Ultimul contact cu fiica sa l-a avut în 2013, la câteva luni după ce a divorţat de Katie Holmes.

Astăzi e o zi specială pentru Suri Cruise! Împlineşte 13 ani şi este o adolescentă în toată regula! Singurul lucru care îi posomorăşte, însă, ziua este faptul că tatăl ei, celebrul Tom Cruise, nu se va număra printre cei care îi vor ura la mulţi ani.

4 suri cruise profimedia 0426565439 jpg jpeg

Micuţa a fost surprinsă de paparazzi ieri, în compania dădacei sale, bucurându-se de începuturile de primăvară. S-a plimbat pe străzi, a fotografiat florile colorate şi fluturaşii, şi a demonstrate tuturor că este o domnişoară ca toate celelaltă, fără fiţe de copil VIP.

3 suri cruise profimedia 0426565305 jpg jpeg

E drept, după plecarea tatălui său din viaţa ei, Suri nu a mai avut contact cu lumina reflectoarelor. Mama sa, actriţa Katie Holmes, s-a implicat îndeaproape de educaţia ei şi a ţinut să-i ofere o copilărie liniştită, departe de agitaţia holllywoodiană.

Şi, judecând după fotografiile recente, Suri a crescut în tihnă, şi a ajuns-o chiar pe mama sa la înălţime.Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg