Ce s-a întâmplat cu David Letterman?

13 aprilie, 2017
David Letterman GettyImages 493496644 jpeg

În vârstă de70 de ani, faimosul om de televiziune a căzut într-o profundă depresie. Iar această nouă lovitură i-a agravat starea

Letterman a fost victima unui şantaj care i-a schimbat viaţa.

Luna viitoare se împlinesc doi ani de când David Letterman a pus punct talk-show-ului Late Show, una dintre cele mai de succes emisiuni de televiziune din toate timpurile. De atunci, Letterman a trecut printr-o schimbare grea. Una începută, de fapt, încă din 2009, atunci când a anunţat chiar în emisiunea lui că era şantajat de cineva că vor fi date în vileag toate aventurile lui extramaritale cu angajatele sale. În fapt, era şantajat de producătorul CBS Robert Halderman, care îi cerea 2 milioane de dolari ca să nu transforme într-un film TV aventura lui cu asistenta Stephanie Birkitt.

Despre şocul suferit atunci de Letterman vorbeşte Jason Zinoman în cartea Letterman: The Last Giant of Late Night, biografia omului de televiziune care tocmai a apărut pe piaţă pe 11 aprilie. Din acel moment, de când şi-a recunoscut viaţa dublă, Letterman a căzut în depresie, îndepărtându-se de familie şi prieteni. Acum depresia lui David s-a agravat după pierderea mamei lui, Dorothy Mengering, care a murit marţi, la vârsta de 95 de ani. O lovitură care i-a zguduit din nou psihicul fragil.

"Sunt în iad. Şi aşa voi rămâne până în ziua în care voi muri şi chiar voi merge în iad" i-ar fi spus la un moment dat Letterman unui coleg de televiziune. Din fericire, soţia lui David i-a rămas alături în ciuda infidelităţilor, iar Halderman a fost judecat pentru şantajul său.  Dar Letterman are în continuare nevoie de susţinerea familiei, cu atât mai mult cu cât are predispoziţie spre depresie, el însuşi povestind că ani de zile a suferit de anxietate şi alcoolism.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg