Ce s-a întâmplat cu Jack Nicholson? Actorul de 81 de ani este obez, dar nu se poate opri din mâncat

6 februarie, 2019
8 jack nicholson main jpg jpeg

Este unul dintre titanii cinematografiei mondiale, fiind în breasla actoricească de mai bine de 60 de ani. Are în palmares 3 statuete Oscar şi este, graţie carierei sale magistrale, un reper pentru tânăra generaţie de actori, şi nu numai.

image

Totuşi, alegerile lui în materie de stil de viaţă, din ultimii ani, lasă de dorit. Odinioară unul dintre cei mai atrăgători actori din Cetatea Filmului, cu un zâmbet molipsitor şi o carismă stridentă, Jack Nicholson este acum de nerecunoscut.

image

În nişte fotografii recente, actorul de 81 de ani nu mai seamănă deloc cu cel pe care îl ştiam noi. El a luat mult în greutate şi stârneşte din ce în ce mai multă îngrijorare în rândul fanilor lui. Asta şi pentru că, deşi s-a îngrăşat foarte tare, actorul continuă să consume alimente de tip fast food.

image

De altfel, în fotografiile respectie, actorul apare mâncând cartofi prăjiţi şi un burger, ba chiar şi fumând. În ultimii ani, Jack Nicholson este rar văzut în public. Excepţie fac meciurile echipei Lakers, al cărui fan este de mai bine de patruzeci de ani. De regulă, la meciuri vine acompaniat de copii lui, care, de asemenea, sunt susţinători ai acestei echipe.

Vorbind în 2013 despre apariţiile publice tot mai rare, actorul declara este ”din ce în ce mai puţin motivat” să fie văzut. ”Industria filmului este una excelentă, însă eu am vrut doar să fac filme care mişcă oamenii, filme despre emoţii şi oameni”, explica el, cumva, dorinţa de a nu fi în lumina reflectoarelor atâta vreme cât nu e ceva legat de filmele lui.

foto: profimedia / Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg