Ce s-a întâmplat cu membrii Eagles of Death Metal, trupa care concerta în seara atacului terorist

16 noiembrie, 2015
eagles2 jpeg
image

Cei şase muzicieni ai trupei rock Eagles of Death Metal, care concerta în sala Le Bataclan din Paris, vineri seară, acolo unde a avut loc atacul terorist în care au murit 89 de persoane, sunt nevătămaţi. Cu toate acestea, însă, un membru al staff-ului şi-a pierdut viaţa în timpul violenţelor, a anunţat familia acestuia, citată de Reuters.

Este vorba despre Nick Alexander, merchandise manager al trupei, în vârstă de 36 de ani, care a fost identificat de familia sa între cei 89 de decedaţi în urma focurilor de armă trase la Bataclan.

image image

"Nick a murit făcând ce îi plăcea şi suntem împăcaţi să ştim cât era de preţuit de prietenii din întreaga lume", se arată în declaraţia transmisă de familia lui Nick Alexander.

Între cei ucişi în atacul de vineri noapte se află şi Thomas Ayad, în vârstă de 34 de ani, un director al casei de discuri Mercury, potrivit unui anunţ făcut de Universal Music Group, care deţine marca.

Formaţia californiană Eagles of Death Metal a decis, în urma tragediei de la Paris, să scurteze turneul european şi să se întoarcă acasă, arată un oficial din partea organizatorului de concerte Nous Productions. Totuşi, nu a fost făcut un anunţ oficial privind celelalte 21 de concerte pe care americanii le aveau programate, ultimul fiind pe 10 decembrie, la Lisabona.

Eagles of Death Metal a fost fondată în 1990, în Palm Desert, de Jesse Hughes (voce, chitară) şi Josh Homme (chitară, clape), cei doi fiind membrii permanenţi ai trupei.

Mama lui Jesse Hughes a declarat pentru Reuters că fiul său este "foarte supărat şi zguduit", în timp ce Homme nu se afla alături de grup în turneul european.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg