Ce s-a întâmplat în seara în care Meghan i-a spus soţului ei că vrea să se sinucidă. Harry: „Mi-a spus exact cum urma să-şi ia viaţa”

22 mai, 2021
1 1 jpg jpeg

Ducele de Sussex a vorbit, în cadrul unui mini-documentar Apple TV intitulat The Me You Can't See, despre seara de acum doi ani, în care soţia lui însărcinată i-a spus că vrea să-şi ia viaţa chiar înainte de a participa la un eveniment caritabil de la Royal Albert Hall, din Londra.

Harry i-a povestit moderatoarei Oprah Winfrey că Meghan a început să plângă imediat ce luminile se stinseseră, lucru care i-a creat un disconfort vizibil chiar în imaginile făcute publice de la eveniment. Prinţul se joacă nervos cu verigheta şi are o mină gravă, îngrijorată, în timp ce soţia lui salvează aparenţele şi zâmbeşte camerelor de filmat şi celor din jurul lor.

4 4 jpg jpeg

“Meghan suferea”, a dezvăluit Harry. „Iar oamenii pot vedea imaginile în care noi doi se strângem de mână tare, în timp ce intrăm în Royal Albert Hall, din Londra, pentru evenimentul caritabil. Era însărcinată în şase luni la acea vreme.”

“Ceea ce lumea nu ştia era ce se petrecuse înainte de acel moment, în acea seară”, continuă Ducele de Sussex mărturisirile cutremurătoare. “Meghan decisese să-mi împărtăşească gândurile ei suicidale şi modul exact în care urma să-şi ia viaţa”, a dezvăluit Harry.

Temerile lui Meghan

Se poate observa cu ochiul liber, urmărind imaginile de la evenimentul de pe 16 ianuarie 2019, că Harry era extrem de îngrijorat. Meghan caută adesea mâna celui care-i era soţ de mai puţin de un an şi urma să devină tatăl copilului ei. Markle a făcut cunoscut episodul de la Royal Albert Hall abia în martie 2021, când a vorbit, cu o sinceritate uimitoare, cu Oprah Winfrey, în interviul care a zdruncinat monarhia britanică din temelii.

Conform celor mărturisite de Harry, Meghan nu s-a sinucis atunci pentru simplul motiv că n-a vrut ca soţul ei „să mai pierd altă femeie importantă din viaţa mea”.

3 3 jpg jpeg

„Singurul lucru care a împiedicat-o să-şi ia viaţa era că s-a gândit cât de necinstit ar fi pentru mine după tot ce mi se întâmplase cu mama mea şi n-a vrut să mă pun în situaţia de-a pierde altă femeie importantă din viaţa mea, care mai avea şi un copil în ea, copilul nostru”, a explicat Harry.

„Cel mai mult se temea să-şi piardă luciditatea. Dar nu şi-a pierdut-o. Nu era nebună. Nu lua singură, de capul ei, medicamente şi nici nu-şi îneca amarul în alcool. Nimic nu-i înceţoşa grândirea, nu i-o afecta. Era cu mintea limpede. Cu toate astea, în creierii nopţii, astfel de gânduri o ţineau trează”, a completat Ducele de Sussex.

Reacţia lui Harry

Harry a recunoscut că n-a ştiut ce reacţie să aibă la confesiunea soţiei lui. „Sunt puţin ruşinat de felul în care am gestionat întreaga situaţie. Bineînţeles că faceam parte dintr-un sistem, aveam nişte responsabilităţi şi o datorie, aşa că ne-am îmbrăţişat pentru puţin timp, după care a trebuit să ne schimbăm şi să urcăm într-o maşină escortată de poliţie, ca să ne ducă la Royal Albert Hall. Apoi a trebuit să apărem în faţa unui perete întreg de camere foto sau video şi să ne prefacem că totul era în regulă”, a continuat Harry să povestească despr6 seara cu pricina.

“Nu aveam opţiunea de-a nu merge, în acea seară, la eveniment, pentru că vă imaginaţi ce s-au fi spus despre noi după aceea...”

6 6 jpg jpeg

Harry a spus că seara de 19 ianuarie 2019 a fost pentru el o revelaţie. Atunci şi-a dat seama că nu mai puteau continua în felul în care o făcuseră până atunci. „În timp ce ne aflam pe acele scaune, ţinându-ne strâns de mână, când s-a stins lumina, Meghan a început să plângă. Îmi părea atât de rău pentru ea, dar eram şi extrem de furios pe mine că eram blocaţi într-o asemenea situaţie. Îmi era ruşine că se ajusese atât de departe. Îmi era ruşine să apeleaz la familia mea pentru ajutor. Pentru că, sincer vă spun, ştiam că n-o să primeasc de la familia mea ceea ce aveam nevoie. Apoi mi s-a născut fiul şi am preferat să mă concentrez doar pe el decât să mi se întâmple ca, de fiecare dată când mă uit în ochii lui, să mă întreb dacă soţia mea va ajunge la mama mea şi dacă îmi voi creşte fiul singur.”

iul

Prinţului Charles a spus că familia lui a încercat să-i împiedice

să părăsească familia regală. „Atunci m-am gândit:

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg