Ce s-a întâmplat la nunta lui Tom Cruise? Mirele a aşteptat-o pe Katie Holmes 20 de minute la altar, iar fiica lor, Suri, lăsată să plângă pe jos în baie

16 octombrie, 2021
7 nunta tom cruise katie holmes profimedia 0019574750 jpg jpeg

Leah Remini a dezvăluit multe secrete despre „fiul” preferat al scientologilor şi, tocmai când credeam că le-am aflat pe toate, am mai descoperit câteva lucruri uimitoare, necunoscute până acum, despre nunta din 2006 dintre superstarul hollywoodian Tom Cruise şi aleasa lui, Katie Holmes.

În 2006, Leah era încă membră a sectei religioase din care face parte Tom Cruise şi, drept urmare, a fost invitată la nunta acestuia din Italia. Însă nu oricum, ci doar dacă îndeplinea o condiţie – să o aducă şi pe Jennifer Lopez împreună că soţul ei de-atunci, Marc Anthony.

Conform ET Online, Remini susţine că Holmes i-a spus că ea şi Tom nu-i cunoşteau pe soţii Lopez-Anthony prea bine, dar îşi doreau să se apropie cumva de ei. Nicio problemă în chestia asta!

Chiar dacă Cruise şi-ar fi dorit să o coopteze pe Jennifer în secta scientologică cu această ocazie – mai ales că ea avea deja un membru apropiat al familiei care era membru – tot nu era nimic aiurea. Ceea ce a continuat Remini să povestească, în cartea sa "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology", ne-a luat complet prin surprindere.  

Suri, abandonată în baie...

Se pare că fiica fostului cuplu hollywoodian, Suri Cruise – care era doar un bebeluş la acea vreme - , a fost găsită, în ziua nunţii părinţilor ei, în baie pe jos plângând. Leah a scris în cartea ei cum scientologii invitaţi la marele eveniment „se uitau la ea de parcă era reîncarnarea lui L. Ron Hubbard, vorbind cu ea de parcă era un om mare, nicidecum un biet copil”. Ceva clar s-a întâmplat la acea nuntă de fetiţa ajunsese pe podeaua din baie şi răcnea din toate puterile!...

Iar motivul pentru care micuţa a fost abandonată în baie, chiar şi pentru câteva minute, trebuie să aibă de-a face cu părinţii ei, care n-au avut nici ei atunci o zi minunată de la un capăt la altul...

Katie Holmea l-a lăsat pe ditamai Tom Cruise să o aştepte la altar timp de 20 de minute, mulţi dintre cei prezenţi fiind de părere că miresei i s-a făcut frică pe ultima sută de metri să devină soţia lui Tom Cruise. Cele 20 de minute cât a aşteptat Tom singur la altar „au părut cât o eternitate”, după cum precizează Leah. Mireasa şi-a făcut, în sfârşit, apariţia şi nunta a continuat, după cum ştim cu toţii.

Adevărul ieşit la iveală

Mă şi mir cum asemenea lucruri au ajuns să fie publice, având în vedere discreţia la care ţine atât de mult Tom Cruise şi influenţa pe care acesta o are asupra tuturor, de la scientologi, la jurnalişti, editori, etc.

Evident că Leah Remini a putut scrie despre astfel de momente doar după ce a părăsit religia, în schimb Katie Holmes n-a vrut să înceapă să vorbească despre ce se întâmpla în sânul bisericii scientologice sau acasă la ea, pe vremea când era doamna Cruise, nici după ce a renunţat la scientologie. Probabil că acesta este pactul pe care l-a acceptat actriţa când a divorţat de Tom şi i s-a încredinţat custodia completă a fetiţei lor, Suri Cruise.

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg