Ce salariu are Nicuşor Dan. Iată cât primeşte lunar primarul general al Capitalei

26 februarie, 2021
2 salariu nicusor dan jpg jpeg

El e primarul general al Bucureştiului! S-a aflat acum câţi bani primeşte lunar de la stat Nicuşor Dan pentru funcţia pe care o ocupă. E prea mult, e puţin?

La alegerile locale din 2020 a fost ales în funcţia de primar general al capitalei cu 42,8% din voturi. Nicuşor Dan a ieşit atunci învingător în faţa Gabrielei Firea. În campanie, cei doi au încercat să îi convingă pe alegători cu planurile lor de viitor, cu felul în care îşi doreau să transforme Bucureştiul. Acum, scaunul de primar e ocupat de Nicuşor Dan, în mâinile lui şi ale echipei se află dezvoltarea Capitalei. 

De-a lungul anilor, un subiect care a stârnit mereu curiozităţi a fost cât încasează un funcţionar la stat, ce salariu are preşedintele, primarul sau alţi miniştri. Acum s-a aflat cât ar încasa lunar de la stat Nicuşor Dan. Primarul general al Capitalei ar lua lunar 20.000 de lei, venit brut, scrie gandul.ro. Este vorba despre aproximativ 4.000 de euro. E mult, e puţin?

nicusor dan salariu primar jpg jpeg

Ce salariu avea Klaus Iohannis în ianuarie 2020

Salariul preşedintelui Klaus Iohannis a ajuns în ianuarie 2020 la aproape 27.000 de lei.

Gabriela Firea a spus la TV, în direct, ce salariu a avut ca primar general al Bucureştiului

Chiar dacă nu mai ocupă funcţia de Primar General al Bucureştiului, Gabriela Firea continuă să apară în emisiuni televizate, să facă remarci şi critici despre actuala guvernare. Recent, ea a dezvăluit câţi bani încasa lunar ca primar. E mult, e puţin?

De câteva luni nu mai ocupă funcţia de primar, a pierdut în faţa lui Nicuşor Dan. Cu toate acestea, Gabriela Firea este foarte activă în politică, încă face parte din Partidul Social Democrat. Nu ratează nicio ocazie de a-şi spune părerile despre actuala guvernare, despre guvernul lui Florin Cîţu sau despre preşedintele Klaus Iohannis. Este în continuare invitată în emisiuni de televiziune unde dezbate diverse subiecte politice.

salariu gabriela firea jpg jpeg

Recent, politiciana a fost în platoul Antena 3, a fost invitată în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, de la ora 20.00. Gabriela Firea a discutat situaţia medicală din România, l-a criticat pe Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătăţii, iar, la un moment dat, a venit vorba despre Dacian Cioloş, despre veniturile lui. Gabriela Firea a spus că acesta câştiga pe lună şi 30.000 de euro. Atunci ea a luat atitudine şi a spus în direct, pe post, ce salariu primea lunar ca Primar General al Bucureştiului. "13.000 de lei pe lună. Atenţie, de lei, nu de euro. Atât am avut!", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg