Ce salariu ia lunar Carmen Iohannis ca profesoară de limba engleză la Colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu

12 octombrie, 2020
6 klaus iohannis si carmen iohannis 2 jpg jpeg

Carmen Iohannis este una dintre cele mai discrete Prime Doamne ale României. Nu şi-a urmat soţul, pe preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, ci este profesoară în continuare la Sibiu. S-a aflat acum cât câştigă aceasta lunar!

Vieţile lui Carmen Iohannis şi a lui Klaus Iohannis s-au schimbat radical în anul 2014, mai exact în luna decembrie când acesta a devenit preşedintele României. El a ocupat funcţia de primar al Sibiului, a fost şi profesor, dar se pare că lumea politică l-a atras şi mai mult, astfel că a devenit şeful statului pe 21 decembrie 2014. O schimbare majoră în vieţile lor!

Mulţi se aşteptau atunci ca Prima Doamnă să părăsească Sibiul şi să se mute împreună cu preşedintele la Bucureşti, la Cotroceni. Iată că nu a fost aşa, Carmen Iohannis nu a părăsit Sibiul, nu şi-a dat demisia de la jobul pe care îl are de ani de zile. Aceasta este profesoară de limba engleză la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu. A preferat să îşi continue cariera de dascăl, să fie aproape de elevii săi. Acum s-a aflat şi ce salariu primeşte aceasta lunar ca profesoară. 

7 carmen iohannis si elevii sai 2 jpg jpeg
stanga
dreapta
6 klaus iohannis si carmen iohannis 2 jpg jpeg
2 klaus iohannis si carmen iohannis 1 jpg jpeg
3 carmen iohannis salariu profesoara 3 jpg jpeg
4 carmen iohannis salariu profesoara 2 jpg jpeg
5 carmen iohannis salariu profesoara 1 jpg jpeg
7 carmen iohannis si elevii sai 2 jpg jpeg

Conform declaraţiei de avere a lui Klaus Iohannis, preşedintele a încasat din salarii anul trecut suma de 179.7345 de lei, iar soţia sa a obţinut ca profesor la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu suma de 43.450 de lei. Aşadar, Carmen Iohannis primeşte lunar salariul de 3.620 de lei.  

Ce avere au împreună Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis

Klaus Iohannis şi Carmen deţineau până anul trecut două apartamente şi trei case. În declaraţia de avere înregistrată în 11 iunie 2020, a mai apărut încă un apartament, cu suprafaţa de 67 de metri pătraţi, în Sibiu, moştenit de Carmen Iohannis anul acesta.

Preşedintele are un depozit la BCR, deschis în 1999, în care se află în prezent suma de 208.000 lei, cu 18.000 de lei mai mult decât indica declaraţia de avere de la sfârşitul lui 2019.

2 klaus iohannis si carmen iohannis 1 jpg jpeg

Povestea de iubire dintre Carmen şi Klaus Iohannis! Prima Doamnă şi Preşedintele se cunosc din liceu

Carmen şi Klaus Iohannis sunt căsătoriţi de peste 25 de ani. Preşedintele şi Prima Doamnă se cunosc din liceu, iar ulterior au decis să formeze un cuplu! Preşedintele României a cunoscut dragostea de mic, de pe la 11 ani. Atunci s-a îndrăgostit, dar mai apoi, în liceu, a cunoscut dragostea cea mare: "Prima dată mi-a plăcut de o fată când am fost în clasa a 4-a. Adevărata mea dragoste a venit mult mai târziu, este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu", a spus cu sinceritate Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva vreme.

Şi aşa a fost, marea dragoste a cunoscut-o atunci, iar apoi au fost de nedespărţit. Un mariaj de peste 25 de ani, multe evenimente împreună i-au unit pe cei doi, Carmen şi Klaus. Conform romaniatv.net, preşedintele ar fi mers în timpul facultăţii la un curs de dansuri şi bune maniere pentru a o cuceri.

Foto: Profimedia, ClickRecente pe Ok! Magazine

Ricky Martin sexy la plajă jpg
Sharon Stone în D&G (2) jpg
sm8 jpg
Bennifer out of Nerano jpg
Kristen Stewart si Lea Seydoux Cannes (1) jpg
Catalin Scarlatescu si Doina Teodoru America Express jpg
Elena Chiriac Oana Ciocan Survivor jpg
sim11 jpg
Sharon Stone la Cannes (9) jpg
irina17 jpg
profimedia 0693762063 jpg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham OK Magazine jpg
profimedia 0693865712 jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg