Ce schimbaţi erau Ozana Barabancea, Andreea Bălan sau Pepe în anul 1993!

29 noiembrie, 2017
Ozana Barabancea jpeg

Postul Antena 1 a împlinit 24 de ani de activitate, prilej pentru juraţii  show-ului “Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan, dar şi invitatul permanent al actualului sezon, Pepe, să îşi amintească ce făceau în 1993, anul în care postul de televiziune emitea pentru prima dată.

Iar pentru noi, să vedem cum arătau aceştia în 1993...

Andreea Bălan

image

„La 9 ani, în 1993, încă eram în clasa a treia şi mă jucam foarte mult cu copiii la ţară, la bunici, pentru că eu mi-am petrecut toată copilăria împărţindu-mă între cele două perechi de bunici. Fiind atât de micuţă, la vremea respectivă nu mă gândeam că o să am şi eu o carieră în televiziune. De fapt, nici nu visam, nici nu speram la aşa ceva. Cred că pe atunci îmi doream să fiu medic de copii. De la 10 ani încolo viaţa mea a luat un cu totul alt curs şi mi-am petrecut adolescenţa în case de cultură, pe stadioane, pe drumuri, în hoteluri. În familia Antenei 1 am intrat acum şase ani, o dată cu proiectul “Te cunosc de undeva!”, un proiect de suflet. Practic, din acel moment, Antena 1 a devenit a doua mea familie. De atunci, viaţa mea s-a schimbat, şi s-a schimbat în bine.”

Andrei Aradits

image

“Acum 24 de ani, eram în anul II de facultate, căci aveam 20 de ani. Făceam Cehov şi jucam Tuzenbach. Treaba asta cu actoria are ramificaţii bizare pentru mine. Mama a fost actriţă în tinereţe şi, cât am fost mic - ai mei divorţaseră -, am stat un pic pe la bunici. De la ei ştiu şi ungureşte. Apoi, pe la cinci-şase ani, când am ajuns acasă, mama nu prea avea cu cine să mă lase şi a început să mă ia cu ea la teatru…”

Aurelian Temişan

image

“Aveam 21 de ani, în anul 1993, şi filmam împreună cu regretata Stela Popescu pentru A doua cădere a Constantinopolului. A fost o experienţă de neuitat. Eram lansat în muzică de patru ani de zile şi eram pe val. Cu doi ani în urmă, lansasem “Billy Joe King”, piesă care a devenit rapid foarte cunoscută.”

Ozana Barabancea

image

“Acum 24 de ani, eram studentă la Conservator, actuala Universitate Naţională de Muzică din Bucureşti, dar şi angajată a Operei Naţionale. De asemenea, de trei ori pe săptămână, cântam în acea perioadă într-un club din Capitală.”

Pepe

image

La rândul său, Pepe mărturiseşte că în acea perioadă a vieţii lui studia muzica, încercând să devină cântăreţ. De asemenea, era în clasa a cincea şi, în acel an, şi-a vizitat tatăl care emigrase în Germania.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}