Ce se întâmplă cu Camelia Mitoşeru. Fiul ei a făcut anunţul

24 februarie, 2021
1 mihai mito jpg jpeg

I-a fost extirpată o tumoră şi a trecut prirtr-o operaţie de şase ore. A fost externată după câteva zile, dar s-a reîntors rapid la spital după ce a acuzat o stare de rău. Acum, Camelia Mitoşeru pare că a depăşit perioada dificilă. Actriţa a revenit acasă, sub stricta observaţie a lui Mihai Mitoşeru, fiul ei.

”Mama a venit acasă! Operaţia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, şi-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulţumim din suflet domnului profesor Ciurea şi tuturor celor de la spital care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeaşi recunoştinţă pentru toţi cei care s-au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puţin”, a scris Mihai Mitoşeru în dreptul unei fotografii emoţionante cu cea care i-a dat viaţă.

3 mito2 jpg jpeg

Coşmarul a început în urmă cu două luni. ‘Vorbeam cu ea normal la telefon şi, la un moment dat, nu putea să mai scoată nici un cuvânt. Am intrat în panică, am zis că face un AVC. Ne-am dus la Urgenţă imediat, şi ne-au zis că nu e AVC şi că e o tumoră. Ne-au zis că trebuie operată urgent, altfel nu va mai putea să vorbească sau că va paraliza. Am ajuns la operaţie după două luni, timp în care mama a făcut toate analizele, care au ieşit bine la vârsta ei, 78 de ani. Am ajuns în momentul în care trebuia operată şi nu era sânge. Atunci a trebuit să fac totul public, să apelez la oameni. Am fost impresionat, voiau şi oameni din strainătate să doneze. Într-o oră s-a strâns tot sângele de care era nevoie”, a spus prezentatorul la Kanal D.

stanga
dreapta
2 mihai mito jpg jpeg
3 mito2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

livia43 jpg
anca serea adi sina png
simona20 jpg
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
erol1 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg