Ce se-alege de fiul Prințului Paul, botezat pompos Al României Carol Ferdinand, după decăderea părinților lui?

30 iunie, 2022

În vârstă de 72 de ani, Prințul Paul sau Paul Philippe al României, cum vreți să-i ziceți, condamnat la 3 ani şi patru luni de închisoare în dosarul Ferma Băneasa şi dat în urmărire în 18 decembrie 2020, a fost prins, în urmă cu două zile, la Paris și urmează să fie extrădat pentru a-și executa pedeapsa.

Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg

Dat în urmărire internaţională, după ce a fost condamnat pentru cumpărare de influență și complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa, cel autointitulat prinț a șocat opinia publică prin comportamentul lui nedemn de un… os domnesc.

Se întâmplă după ani întregi în care el și soția sa, Lia (73), pe numele ei adevărat Lia Georgia Triff, născută în America, au fost tratați ca niște staruri în țara bunicului lui Paul, totul mergând până acolo încât fostul preşedinte Traian Băsescu le-a botezat fiul, pe Carol Ferdinand.

Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (2) jpg

Paul Lambrino, aşa cum figura el în acte la intrarea în ţară, este nepotul biologic al regelui Carol al II-lea al României, fiind fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino și al primei sale soții, Hélène Henriette Naravitzine.

Ce se-ntâmplă în aceste condiții cu fiul celor doi, Carol, acum în vârstă de 12 ani, pe care Lia l-a născut la vârsta record de 60 de ani (se zvonește că cei doi ar fi apelat, de fapt, la o mamă surogat)?

Ei bine, conform celor de la Fanatik.ro, la începutul lunii iunie, Prințul Paul și-a pierdut dreptul de a-și exercita autoritatea părintească asupra fiului său, o decizie care a fost luată la Judecătoria sectorului 1.

Soția fugarului a solicitat exclusivitate asupra custodiei fiului lor, pe numele lui din buletin Al României Carol Ferdinand, iar prin această hotărâre judecătoreasă ea nu mai are nevoie de acordul scris al soțului pentru a decide în legătură cu viitorul copilului lor.

Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (12) jpg

Se pare că Lia a ales această soluție pentru a putea să părăsească mai ușor țara, împreună cu Carol, fără să mai ceară acordul tatălui. Autointitulata prințesă a declarat în repetate rânduri că-și dorește să-l înscrie pe Carol Fedinand la o școală privată din Londra, denumită Millfield Preparatory School, însă până acum nu a fost posibil acest lucru din cauză că n-a avut acordul scris al lui Paul.

Să-nțelegem că, de-acum, Lia va părăsi pentru totdeauna țara care-a făcut-o faimoasă și… prințesă?Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg