Ce se va întâmpla cu averea de 125 de milioane de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu o lasă copiilor

1 aprilie, 2020
1 daniel craig avere jpg jpeg

Decizia a fost luată! Celebrul actor Daniel Craig a hotărât că averea sa impresionantă nu o să ajungă în mâinile copiilor săi! 

Se pare că actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban din averea lui de 125 de milione de dolari. Actorul care-l interpretează pe James Bond a făcut declaraţii neaşteptate privind agonisirea sa de ani de zile: "ideea de moştenire este dezagreabilă", scrie The Independent.

Daniel Craig e de părere că acest concept de moştenire e lipsit de gust şi spune că "filozofia mea este să-i cheltuiesc sau să-i donez până mor. Nu vreau să las sume mari de bani generaţiei următoare", a mai precizat acesta conform Saga Magazine. 

Până acum, Daniel Craig are 52 de ani si doi copii: o fiică de doi ani cu actriţa Rachel Weis şi o altă fiică de 28 de ani din mariajul anterior cu Fiona Loudon. 

Coronavirusul amână lansarea următorului film din seria "James Bond"

Producţia urma să intre în cinematografe luna viitoare, dar va avea premiera în noiembrie. "Filmul va putea fi văzut în Marea Britanie pe 12 noiembrie 2020, iar în celelalte ţări la date ulterioare.  Lansarea din Statele Unite este programată pe 25 noiembrie 2020", au anunţat producătorii francizei prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al personajului James Bond.

În acest lungmetraj, actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru ultima oară rolul principal, cel al agentului 007. În “No Time To Die / Nu e vreme de murit” pare că James Bond s-a pensionat. Liniştea lui nu dureaza, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.Recente pe Ok! Magazine

Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}