Ce secrete ciudate ascunde mariajul lui Nicole Kidman cu Keith Urban?

14 aprilie, 2017
2016 CMT Music Awards   Backstage & Audience jpeg

Zâmbetele complice pe care Nico­le (49) şi Keith (49) şi le adresea­ză atunci când îşi fac prezenţa, mână în mână, în spaţiul public sunt cea mai bună garanţie a unei relaţii pre­gătite oricând să sfideze trecerea timpului. S-au împlinit deja 12 ani de când actriţa şi cântăreţul de muzică country formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul american şi în curând va avea loc cea de-a 11-a aniversare a căsniciei lor. Ce poţi cere mai mult de-atât de la o relaţie trăită în lu­mina reflectoarelor? Poate mai multă tihnă, pentru că mariajul Kidman-Urban a cam fost vitregit de aşa ceva încă de la rostirea celor doi „Da!“ în faţa ofiţerului de la starea civilă.

Nicole şi Keith se gândesc să părăsească Hollywoodul şi duc negocieri secrete pentru a achiziţiona o luxoasă casă în Southern Queensland, Australia.

De fapt, întreaga lor poveste a început într-un mod surprinzător. Nici vorbă de dragoste la prima vedere în momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată. „Nu s-a cutremurat pământul“, ne dezamăgeşte Kid­man. Şi tot ea a ţinut să precizeze că el nu s-a grăbit s-o cucerească: „M-a sunat abia la patru luni după ce ne-am cunoscut.“ Ea, în schimb, nu şi-a dorit să piardă timpul, ştiind, în sufletul ei, că el era alesul după numai o lună de idilă. „Sunt spontană. Mie îmi place să mă căsătoresc şi abia apoi să ajungem să ne cunoaştem“, ne-a explicat actriţa care s-a aruncat ca-n gol în noul mariaj. Şi fosta soţie a lui Tom Cruise chiar că n-a ştiut în ce se implicase! Noul ei partener avea probleme mari cu drogurile şi băutura şi un istoric de­loc îmbucurător de încercări de-a se lăsa de ele. Împinsă de împrejurări, proaspăta doam­nă Urban s-a văzut nevoită să pună la cale o intervenţie, pentru a-l convinge pe Keith să se interneze într-un centru de reabilitare. „Sunt binecuvântat că o am pe Nicole în viaţa mea şi că a reuşit să mă convingă să urmez un program care să mă ajute să renunţ la droguri“, a declarat cântăreţul pentru Rolling Stone. Aşadar, la numai patru luni de la nun­tă, Keith şi-a făcut bagajele pentru clinică, în niciun caz pentru luna de miere. „A fost o perioadă foarte dureroasă pentru noi. Ne aflam într-un moment absolut crunt, pes­te care am reuşit totuşi să trecem“, a măr­turisit australianca în Vanity Fair. Dar ce le ţine împreună pe cele două vedete (că ce-i putea despărţi până acum e cât se poate de evident)? Din nou, răspunsul lor ne uimeşte: „Singu­rătatea ne-a unit“. Cei doi soţi îşi pun pe tapet problemele care n-au reuşit totuşi decât să-i apropie şi mai mult şi, contrar practicii atât de împământenite la Hollywood, omit să ne ofere tabloul pere­chii perfecte. Nu tu nuntă ex­travagantă, ale cărei fotogra­fii să fie vândute presei (s-au căsătorit în secret), nici lună de miere romantică sau vreo căsnicie lipsită de hopuri existenţiale. În schimb, şi-au impus reciproc nişte reguli care-i uimesc până şi pe cei mai deschişi la minte dintre noi: “Nu ne trimitem nicioda­tă sms-uri şi nici e-mail-uri”, dezvăluie doamna Urban. Pro­babil preferă contactul direct în detrimentul mesajelor scri­se sau poate pur şi simplu au amândoi aceleaşi ciudăţenii, pe care le consideră adorabile.

foto: guliver/gettyRecente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg