Ce sexy este iubita lui Boris Becker! Englezoaica ascunde, însă, o suferinţă teribilă. Peste ce dramă a ajutat-o Boris să treacă?

17 ianuarie, 2020
1 deschidere boris jpg jpeg

Modelul britanic Layla Powell, în vârstă de 32 de ani, a apărut prima dată alături de legendarul sportiv anul trecut în luna martie

Senzuala negresă, mai mică cu 20 de ani decât Boris, a apărut în viaţa lui imediat după divorţul acestuia de Lilly Becker (43) de care şi-a anunţat oficial separarea în 2018. Cei doi au pus punct unui mariaj de 9 ani - şi unei relaţii mai lungi de-atât, de 13 ani, din care a rezultat fiul de 10 ani Amadeus. "M-a dezamăgit într-un mod dezgustător. S-a terminat totul pentru totdeauna între noi. Nu poate fi vorba de vreo împăcare. S-au întamplat prea multe. Eu nu vreau asta şi nici el", declara Lilly (foto jos) anul trecut. după o perioadă dificilă. Mai întâi, Boris, cel care a fost pe locul 5 în topul jucătorilor de tenis care au câştigat cei mai mulţi bani, şi-a declarat falimentul, apoi Lilly a început să aibă probleme cu băutura, iar certurile lor au devenit din ce în ce mai violente, ajungând să cheme poliţia.

boris si sotia jpg jpeg

După divorţ, Boris şi-a refăcut viaţa alături de splendida Layla, cu care formează un cuplu din luna martie a anului trecut. Nici Layla nu a avut, însă, o viaţă uşoară. Fratele ei a fost ucis într-un club de noapte. Pe nume Jama, fratele Laylei a murit acum 2 ani după ce a fost înjunghiat de 12 ori în timpul unei bătăi cu doi bărbaţi în acel club. "Câteodată îmi dădea bătăi de cap, dar n-aş fi putut cere un frate mai bun. Iubea viaţa şi îşi iubea familia. Şi tot timpul zâmbea. Fără el m-am simţit pierdută", a povestit Layla despre fratele ei (foto jos), mărturisindu-le apropiaţilor că Boris Becker a ajutat-o mult să treacă peste această dramă.

layla 2 jpg jpeg
layla 3 jpg jpeg
layla 5 jpg jpeg
layla 4 jpg jpeg

Foto: Instagram, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg