Ce sexy este soția lui Matt Damon. Cum s-a afișat Luciana la festivitatea de absolvire a fiicei lor

14 iunie, 2024

Matt Damon și soția sa Luciana sunt doi părinți mândri, care au participat cu mare bucurie la absolvirea din Brooklyn a fiicei lor Isabella.

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg

Isabella este cel mai mare copil al lui Matt și al Lucianei, după care au urmat fiicele Gia și Stella, în vârstă de 13 ani.

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (2) jpg

Superba Luciana a optat pentru o ținută care i-a evidențiat silueta suplă: un costum turcoaz din in, cu spatele gol. Pantalonii erau wide-leg, o variantă super fashion la ora actuală.

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (1) jpg

Bruneta avea accesorii de lux de la Cartier și nu a renunțat la ochelarii de soare, întocmai ca Matt Damon.

Actorul era ”definiția” mândriei parentale, când a participat joi la evenimentul super important pentru familia lor: fata cea mare, Isabella, în vârstă de 18 ani, a absolvit liceul în Brooklyn, New York.

Câștigătorul unui premiu Oscar în vârstă de 53 de ani a fost văzut împărtășind momente pline de căldură și râsete cu familia și prietenii săi, sărbătorind această etapă semnificativă din viața fiicei sale.

Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (3) jpg

În ziua cea mare, Matt Damon a îmbrăcat un tricou polo gri cărbune combinat cu pantaloni eleganti crem, pantofi sport albi și ochelari de soare aviator.

Soția sa, Luciana Barroso, în vârstă de 47 de ani, i-a stat alături, încântătoare și elegantă. Cealaltă fiică a lor, Gia, în vârstă de 14 ani, și-a făcut apariția elegantă într-o rochie maxi florală albă, arătându-și sprijinul pentru sora ei mai mare.

Isabella, care a fost descrisă adesea de tatăl ei drept „unul dintre cei mai amuzanți oameni” pe care i-a întâlnit vreodată, pare să fi moștenit umorul și farmecul lui Matt.

„Este foarte cool”, a împărtășit el cu E!News în 2021. Actorul a remarcat cu umor că Isabella tinde să-i vizioneze filmele doar dacă recenziile sunt mai nefavorabile. „Dacă am filme bune, nu se mai uită. Ea mereu este în căutare de muniție”, a glumit el.

Familia Damon-Barroso este unită. Isabella este cel mai mare copil al lui Matt și al Lucianei, care le mai au, de asemenea, pe fiicele Gia și Stella, în vârstă de 13 ani.

În plus, Luciana are o fiică în vârstă de 24 de ani, pe Alexia Barroso, din căsătoria ei anterioară cu Arbello Barroso.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg
Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant la MotoGP Grand Prix in Germania   profimedia 0888003884 jpg
banner gabriela cristea png