Ce-şi doreşte Jessica Biel să NU moştenească băieţelul ei de la Justin Timberlake?

4 mai, 2017
Jessica Biel jpeg

Deşi când vorbeşte despre soţul ei şi talantele lui are numai cuvinte de laudă, Jessica Biel a mărturisit că-şi doreşte ca băieţelul lor, Silas, să nu-l moştenească în totalitate pe tatăl lui.

Jessica şi singurul ei fiu, Silas

Celebra actriţă, jovială cum o ştim, a mărturisit că-şi doreşte ca micuţul Silas să nu-i calce pe urme tatălui lui, cântăreţul Justin Timberlake. Jessica a dezvăluit că, deşi îi iubeşte talentul muzical al soţului, speră ca Silas să nu-l moştenească. ” Sunt multe calităţi pe care mi le-aş dori ca el să le moştenească de la Justin. Dar este un lucru pe care nu-l vreau pentru el. Nu vreau să fie un muzician”, a recunoscut Jessica.

Justin şi Jessica sunt căsătoriţi din 2012

Ulterior, actriţa şi-a explicat afirmaţia, motivând că e o industrie nemiloasă şi greu de suportat. ”Îl văd pe Justin prin ce trece şi el chiar e cineva. Are acces la orice producător muzical şi chiar poate avea melodii pe radio. Are turnee şi face ca totul să pară simplu. Dar adevărul este că a muncit din greu, mulţi ani la rând, pentru a ajunge unde este. Am deja imaginea asta cu el strofocându-se să reuşească ca muzician. Ca mamă proiectezi următorii 30 de ani ai lui şi te întrebi: ”Cum rezolv asta pentru el?”, a explicat starul hollywoodian.

Silas ar deja doi ani

Jessica a mărturisit, însă, că şi-ar dori ca micuţul Silas să-i moştenească simţul umorului al lui Justin şi farmecul lui. Pe finalul interviului acordat site-ului ”News.com.au”, actriţa a recunoscut că şi-ar susţine copilul indiferent de ce-ar decide să facă în viaţă, doar că-şi doreşte să se facă inginer, doctor sau ceva în genul acesta.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg