Ce simpatic e fiul lui Robert Negoiţă! Vlad are şapte ani

7 decembrie, 2020
5 craciun3 jpg jpeg

Îi seamănă leit celebrului lui tată, iar de curând a împlinit şapte ani. Vlad, fiul lui Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, e o minune de copil.

3 negoita jpg jpeg

“Vlad, îţi doresc să ai parte de lucruri şi oameni minunaţi, să înveţi bine, să rămâi curios şi silitor, să nu te dai niciodată bătut, nici măcar când ceva pare imposibil, să fii bun cu tine şi cu cei din jur şi să reuşeşti în tot ce îţi vei propune!”, scria la ceas aniversar Robert Negoiţă.

Primarul sectorului 3 are trei copii din două mariaje.

Robert Negoiţă a stat două săptămâni în izolare după ce a fost diagnosticat cu coronavirus, dar a căştigat lupta cu boala.  

“Sunt fericit şi bucuros să vă anunţ că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat şi mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă. Au fost două săptămâni ciudate în care aş minţi să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoţional şi, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depăşit şi cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulţumesc din suflet. Gândurile voastre bune şi mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de nepreţuit. Cred că lupta cu această boală poate fi câştigată şi de cei aflaţi în jurul celor care au ghinionul să se infecteze, fie că vorbim de familie sau prieteni. Energiile lor pozitive transmise către pacienţi, dublate de efortul absolut remarcabil făcut de medicii noştri ne dau şanse sporite în faţa acestei pandemii".Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}