Ce simpatice sunt fetele lui Mark Zuckerberg!

30 ianuarie, 2018
Mark Zuckerberg with kids jpeg

Are doar 33 de ani şi este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni din lume, bărbatul care a pus bazele unei noi ere a tehnologiei. Fondatorul Facebook nu doar că are un succes remarcabil pe plan profesional, dar şi pe plan personal este un om împlinit. Se iubeşte cu Priscila Chan, un pediatru pasionat de proiecte caritabile, femeie pe care a luat-o în căsătorie în 2012 şi care i-a dăruit doi copii.

image

Mark Zuckerberg este cel mai fericit tătic, iar timpul petrecut în sânul familiei este întotdeauna preţios, în ciuda faptului că are de dirijat un întreg imperiu social media. Atât de dedicat este în postura de tată încât şi-a luat concediu de paternitate câteva luni după venirea pe lume a celor două fiice ale sale.

Cu toate că el a pus bazele unor reţele de socializare pe care întreaga omenire pe foloseşte în prezent, Zuckerberg nu este la fel de activ pe Facebook sau pe Instagram în comparaţie cu mulţi oameni obişnuiţi. Îşi promovează proiectele, menţine legătura cu fanii săi şi, din când în când, le mai povesteşte prietenilor virtuali despre evenimentele din viaţa copiilor săi care cresc văzând cu ochii. Mark este tatăl unei fetiţe de 2 ani pe nume Maxima, primul copil venind pe lume în noiembrie 2015, iar din luna august a trebuit să-şi reintre în formă pentru a încălzi biberoane şi a schimba scutece. În vară, Priscilla a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiţă a cuplului care a fost botezată chiar August, la fel ca luna în care s-a născut. Micuţa are acum 5 luni şi este un bebeluş tare simpatic, aşa cum putem vedea din puţinele fotografii distribuite în mediul virtual de celebrul său tată.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg