Ce soacră frumoasă are Vladimir Drăghia!

6 august, 2019
1 draghia jpg jpeg

Vladimir Drăghia are o soţie frumoasă, dar şi o soacră pe măsură. Alice Cavaleru pare că a imprumutat mult din trăsăturile mamei sale, pe care a sărbătorit-o ieri.

“Este ziua mamei mele. De când a murit tata, îmi tot vine să-i spun Mama Leone. Aşa o alinta el, uneori, când nu ştia cum să-i spună că-i este dragă, că e mândru de ea, că o iubeşte.La mulţi ani, Mama Leone!’’, a scris Alice pe Facebook.

2 soacra jpg jpeg

Faimosul actor nu pierde nicio ocazie pentru a-şi complimenta soţia. Şi în mod sigur nici soacra. “Azi dimineaţă, aşa cum îndrăznesc să cred că se întâmplă şi în alte cupluri, dezbăteam cu Alice Cavaleru când i-am spus ultima dată că e frumoasă. Ea insista că acum o lună, ba chiar că-n altă viaţă! Eu mă băteam cu pumnu-n piept, gata să-i dau cel puţin patru example din ultima săptămână! Şi încercând să-mi amintesc măcar unu, mi-a venit în minte cel prins în poza asta. Şi am început să îi povestesc cum i-am spus chiar atunci când am făcut poza cât de frumoasă este, cât de bine îi vine rochia aia, cum i-am spus că e o mică samuroaică şi că asta e de bine, şi pe măsură ce îi povesteam câte lucruri frumoase i-am spus, îmi dădeam seama că probabil, de fapt, i-am spus cel mult "că-i mişto rochia". Ideea e că de fiecare dată când îţi spun cu voce tare, mă repet. Dacă aş spune-o de fiecare dată când o gândesc, ai avea în casă, în parc, când ne certăm, când tai ceapa, când n-o tai, un papagal stricat, cu o singură replică la fiecare contact vizua'', mărturiseşte el.

3 alice3 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg