Ce soţie frumoasă are Andi Vasluianu! Declaraţia incredibil de romantică a actorului vizavi de partenera sa

15 aprilie, 2019
1 andi vasluianu actor jpg jpeg

Pe el îl ştiţi foarte bine. Unul dintre cei mai importanţi actori ai României, câştigător a multe trofee importante în lumea cinematografică. Mult mai puţin cunoscută, însă, este femeia cu care acesta îşi împarte viaţa.

Un personaj destul de discret, Andi Vasluianu a încercat, de-a lungul anilor, să nu-şi expună soţia ori cei doi copii prea mult. El postează rar pe reţelele de socializare fotografii din intimitatea sa, însă acum câteva zile a făcut o excepţie.

2 andi vasluianu jpg jpeg

O fotografie postată recent pe Facebook ne-o arată pe frumoasa lui soţie, Laura Fierascu, cea care i-a dăruit doi copii: o fetiţă pe nume Maia şi un băieţel, Toma. Cu ocazia aceasta, actorul i-a făcut şi o declaraţie incredibil de romantic. ”Când toată frumuseţea ta vine de la soţie”, este mesajul care a însoţit inedita fotografie cu cei doi, realizată, cel mai probabil, la un eveniment oficial.

3 andi vasluianu sotia lui jpg jpeg

Pe Andi Vasluianu l-am văzut în lungmetrajele: Furia (2002), Hârtia va fi albastră (2006), ambele în regia lui Radu Muntean, Milionari de week-end (2004) de Cătălin Saizescu, în serialul poliţist Băieti Buni (2005), în filmul  Pestera/The Cave (2005) de Bruce Hunt, in Offset de Didi Danquart, Un caz de dispariţie (2005) de Dan Păduraru, Tancul (2003) de Andrei Enache şi multe altele. Primul său rol principal vine cu Cealaltă Irina. 

foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg