Ce soţie frumoasă şi copii perfecţi are "monstrul"de la Hollywood

11 octombrie, 2017
harvey weinstein si nevasta gettyimages 504395386 jpg jpeg

Celebrul mogul din industria americană de film căzut în dizgraţie după ce tot mai multe actriţe au declarat public că au fost hărţuite sexual de acesta, ba unele chiar violate, iar acest comportament al celui considerat zeul cinematografiei americane s-a întins pe nu mai puţin de 30 de ani.

După ce jurnaliştii de la The New York Times au publicat un articol în care au dezvăluit abuzurile lui Harvey Weinstein (65 de ani), cofondatorul casei de filme Miramax, tot mai multe femei şi-au făcut curajul de a vorbi public despre traumele suferite în timpul colaborărilor cu producătorul.

Harvey Weinstein şi Georgina Chapman

După Ashley Judd, Mira Sorvino, Rosanna Arquette, modelul Ambra Battilana, Rose McGawn şi Asia Argento, într-un nou text marca The New York Times, celebrele Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie recunosc şi ele că s-au numărat printre victimele puternicului producător de filme.

Cel considerat a fi genial în meseria lui de producător de filme, responsabil pentru filme de succes precum Pulp Fiction, Shakespeare in Love sau Good Will Hunting, a primit astăzi şi cea mai puternică lovitură, după ce soţia lui, designerul casei Marchesa Georgina Chapman (41), a declarat că a părăsit domiciliul conjugal.

Cei doi sunt căsătoriţi de zece ani şi au doi copii

Fost model, superba creatoare de modă şi fondatoare a brandului Marchesa ete căsătorită cu Harvey Weinstein de zece ani, cei doi având împreună doi copii, pe India (7) şi Dashiell (4).

Într-un comunicat făcut public ieri seară, Georgina Chapman declară următoarele: "Sunt cu inima alături de toate femeile care au suferit enorm din cauza acestor acţiuni de neiertat. Am ales să îmi părăsesc soţul. Copiii mei cu vârste fragede sunt prioritatea mea numărul 1 şi cer presei discreţie în aceste momente."

Georgina şi fiica ei, India

Întrebarea de pe buzele tuturor este dacă celebra fashionistă nu cumva ştia de toate abuzurile de care se făcea vinovat soţul ei şi a ales să tacă şi să rămână alături de el, de dragul influenţei şi a banilor acestuia. Iar acum, când acesta a căzut în dizgraţie, a fost cocediat de Weinstein Company şi asocierea cu el nu-i mai face bine, a ales să-l părăsească.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg