Ce soție sexy are Rod Stewart! Cum s-a afișat în vacanță

5 august, 2022
pen3 jpg

Rod Stewart și Penny Lancaster au plecat alături de copii în vacanță, în Toscana.

Penny Lancaster, în vârstă de 51 de ani, a reușit să nu treacă neobservată într-o rochie din dantelă cu imprimeu leopard în timp ce s-a alăturat soțului Rod, în vârstă de 77 de ani, în sejurul din Italia.

Femeia care lucrează în Poliție ca agent- voluntar a optat pentru un machiaj natural, iar pletele lungi, blonde, care curgeau lejer în jurul umerilor îi completau perfect look-ul.

Vedeta s-a accesorizat cu o mulțime de bijuterii din aur și o geantă Chanel pentru plimbarea cu Rod și fiicele lui Kimberly, 42 de ani, Ruby, 35 de ani, și Renee, 30 de ani. Băieții săi, Sean, în vârstă de 41 de ani, și Liam, în vârstă de 27 de ani, au fost, de asemenea, prezenți.

Rod și Penny i-au avut alături și pe ceilalți copii mai mici Aiden, în vârstă de 11 ani, și Alastair, în vârstă de 16 ani.

Cântărețul a purtat un sacaou și pantaloni scurți asorți, iar mai târziu a fost văzut făcând plajă fără cămașă pe un iaht de 274.000 de lire sterline pe săptămână. 

Penny şi Rod s-au căsătorit în iunie 2007, după ce au început să se întâlnească cu opt ani în urmă. Penny a ajuns să aibă o relaţie cu artistul după ce a fost angajată să-i facă poze în turneu. Curând, cei doi nu şi-au mai putut ţine în frâu romantismul.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg