Ce spune Angela Gheorghiu după ce a fost huiduită pe scenă la Seul. Soprana a întrerupt o reprezentație

13 septembrie, 2024

Pe 7 septembrie a fost ziua ei, însă vârsta de 59 de ani nu a început deloc cu dreptul. Soprana a avut parte zilele trecute de un scandal monstru la Seul, când a întrerupt o reprezentație a operei „Tosca”

Angela Gheorghiu   pagina personala (2) jpg

Soprana Angela Gheorghiu a fost huiduită duminică la Seul după ce a întrerupt actul al treilea al unei reprezentații „Tosca”, la Sejong Center, scrie operawire.

Potrivit Korea Times, soprana a fost deranjată că tenorul coreean Alfred Kim a fost rugat de public să interpreteze un bis la celebra arie „E lucevan le stelle.” Soprana a urcat pe scenă și a făcut tot posibilul să îl oprească pe dirijorul Jee Joong-bae, spunând: „Scuzați-mă. Este o reprezentație. Nu este un recital. Respectați-mă!”

Angela Gheorghiu, Profimedia jpg

Ulterior reprezentația a continuat. La final, Gheorghiu nu a ieșit pe scenă, în timpul aplauzelor, iar când a fost escortată pe scenă de către bas-baritonul Samuel Youn, ea a fost întâmpinată cu huiduieli din partea publicului și a plecat în grabă în culise.

„Nu am auzit nicio declarație sau explicație suplimentară din partea ei despre acest incident. Am depus oficial o plângere la compania ei de management și am solicitat formal scuze din partea lui Gheorghiu. În prezent, așteptăm răspunsul ei și vom determina următorii pași în funcție de răspunsul ei,” a declarat un oficial de la Sejong Center for the Performing Arts, notează Korea Times.

Ei bine, după aceste informații care au apărut în presă, agenția de management a divei a ținut să vină cu o serie de lămuriri.

Reprezentanții sopranei spun: „Doamna Gheorghiu regretă profund circumstanțele care au dus la incidentul de la Centrul de Arte Sejong de duminică. S-a convenit și confirmat în prealabil cu dirijorul și echipa de producție „Tosca” că nu vor fi bisuri făcute de niciunul dintre interpreți. Doamna Gheorghiu crede cu fermitate că bisurile în afara unui cadru de concert-performanță perturbă fluxul narativ al operei.”

Agenția de management mai spune că: „În ciuda acestui acord, cu puțin timp înainte de actul doi, dirijorul a propus un bis al aria ei, ‘Vissi d’arte’, pe care doamna Gheorghiu a refuzat-o din nou pentru a menține integritatea spectacolului. Din păcate, această decizie nu a fost respectată în cazul ariei actului trei a tenorului, pe care doamna Gheorghiu a perceput-o ca un afront personal, având în vedere convingerile sale puternice în această privință. Doamna Gheorghiu dorește să-și exprime respectul și dragostea profundă față de publicul coreean, cu care a prețuit o relație minunată de mulți ani. Ne-a îngrijorat în special nivelul extraordinar de abuz la care a fost supusă online, exacerbat de rapoartele incomplete din media despre incident.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg